Раміна Есхакзай розповіла про складні стосунки з мамою: “Я навчилася відстоювати свої кордони”

Відома українська журналістка та волонтерка Раміна Есхакзай вирішила розповісти про стосунки зі своєю мамою. Як виявилося, в родині зірки є певні труднощі.

Зіркова інтерв’юєрка Раміна Есхакзай не лише бере інтерв’ю в зірок українського шоу-бізнесу, але й сама не проти відвідати проєкти своїх колег та розповісти подробиці зі свого особистого життя. Таким чином, Раміна завітала до Маші Єфросиніної, де дівчина змогла чесно та відверто поговорити про стосунки зі своїми батьками і які непорозуміння трапляються в неї з її мамою.

За словами Раміни, її мама не може досі зрозуміти одну просту річ – її донька вже доросла і здатна самостійно приймати важливі рішення. Навіть не просто важливі, а якісь маленькі дрібнички, які, в першу чергу, стосуються лише її життя. Зірка розповіла про один випадок з мікрохвильовкою, який трапився в неї та її мами.

Раміна Есхакзай розповіла, які у неї стосунки з мамою
Раміна Есхакзай розповіла, які у неї стосунки з мамою

“Я навчилася відстоювати свої кордони. Банальний приклад: мама мені дарує на день народження мікрохвильову піч і вона каже, щоб я поставила її біля холодильника. Я сказала, що я поставлю справа, бо мені так подобається”, – каже Раміна.

Раміна додає, що мама може почати прати одяг в її квартирі не розуміючи того, що дівчина може сама вирішити, коли прати одяг. Саме через такі дрібнички в них з мамою присутні певні непорозуміння.

Раміна Есхакзай розповіла, які у неї стосунки з мамою
Раміна Есхакзай розповіла, які у неї стосунки з мамою

“Потім вона мені каже, що прийде до мене і переставить мікрохвильовку в іншу сторону. Я їй пояснюю, що мені подобається те, як стоїть моя мікрохвильовка. Пізніше, моя мама приїхала до мене в гості для того, щоб переставити мікрохвильовку. Я кажу: “Мамо, ти розумієш, мені подобаться, що моя мікрохвильовка стоїть праворуч”, – розповідає Раміна.

Про тата зірка мало що каже, бо він попросив нічого про нього не розповідати через те, що її дивляться друзі та знайомі її тата і вони можуть не правильно зрозуміти слова Раміни, тому починають надокучати різноманітними запитаннями. Саме через це Раміна домовилася з татом про те, що вона не буде нічого про нього висвітлювати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини