Переріс маму та заговорив басом: як змінився син Тіни Кароль, який виріс копією тата і не марить сценою

Тіна Кароль народила чудового сина від коханого чоловіка Євгена Огіра. Як виглядає зараз хлопець, якого ростила школа і мама? Дізнайтеся про все у матеріалі.

У цьому світі їх двоє: Тіна та Веня. У 2013-му році вони лишилися найдорожчої людини і голови родини, Євгена Огіра. І хоч його крихітний син попри свій вік все розумів та поділяв сум мами.

Нині хлопець вже став справжнім юнаком та вже за зростом перегнав свою популярну неньку. На відміну від неї, Огір-молодший не має покликання до шоу-бізнесу, хоча під час свого навчання у школі залюбки виступав в українських ансамблях і навіть майстерно став танцювати гопака. А гризе граніт науки дитина поп-діви у Британії. Втім, до війни Веніамін часто приїздив додому, у маєток, який для сім’ї побудував батько.

Цікаво, що туди мама його відправила зовсім маленьким, але була з ним тривалий час за кордоном, після переїзду, аби Веніаміну було простіше звикати до нових умов проживання. Школа у хлопця — елітна, коштує чимало і він віддається на всі 100% навчанню, аби не підвести Тіну. У деяких дисциплінах він, до речі, випередив навіть свою неньку. Наприклад, в англійській розуміється набагато краще.

Також відрізняється юнак великою скромністю. Цього року йому вже буде 15 років, але на відміну від більшості своїх однолітків, син Кароль не веде сторінки у соціальних мережах та не світить фанатам поп-діви своїм особистим життям.

Як змінився син Тіни Кароль

Відомо, що минулого року Веня їздив волонтерив у Польщу, де і зустрівся з мамою. Там він допомагав знедоленим українським діткам, які евакуювалися у безпечне місце.

Нагадаємо, що Тіна Кароль вирішила згодом народити сестричку своєму синові, але він не в захваті від цієї ідеї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини