“Набирай, номер не змінився”: Леся Нікітюк позагравала до 51-річного Джареда Лето у соціальних мережах

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вміє привабити до себе увагу та загравати до чоловіків, але ніхто не очікував, що наступним об'єктом для кохання стане саме Джаред Лето.

Знаменита українська телеведуча та чи не найголовніша холостячка країни Леся Нікітюк не дає своїм прихильникам зробити до неї перший крок. Дівчина вже багато років не знаходиться у стосунках і ніхто не може навіть припустити, чи були в телеведучої хоча б колись взаємини з чоловіками. Сама ж Леся не проти проявити увагу до представників чоловічої статі. Редакція сайту Добрі новини детальніше з’ясувала, хто цього разу став об’єктом її уваги та чому.

Представники та прихильники моди знають, що днями минув щорічний благодійний вечір Met Gala, який влаштовує Анна Вінтур. Жінка є головною редакторкою журналу VOGUE і саме вона кожного року вирішує, кого буде запрошено на цей вишуканий вечір. Кожного року придумується певна тема вечору і запрошені зірки повинні одягнутися в тому чи іншому стилі з вдало підібраною кольоровою гамою.

Цього разу темою благодійного рауту став Карл Лагерфельд. Чоловік був головним модельєром модних будинків Fendi та Chanel, але в 2019 році він помер, залишивши всі свої статки кішці на ім’я Шупетт. Саме тому зіркам потрібно було одягнутися в улюблений стиль Карла і проявити трішки фантазії.

Це зробив якраз Джаред Лето. Чоловік прийшов у деталізованому костюмі кішечки Шупетт, під яким ховався стильний чорно-білий образ з камінцями. Варто зазначити, що у свій 51 рік Джаред виглядає просто бездоганно, від нього неможливо відірвати погляду.

“Джаред, набирай, номер не змінився”, – пише Леся у соціальних Мережах.

Леся Нікітюк залицяється до Джареда Лето
Леся Нікітюк залицяється до Джареда Лето

Звісно, зірка пожартувала, але хто зна, як сильно може знінитися життя за рік чи два і не варто виключати моживості того, що Леся все ж зустрінеться з відомим голлівудським актором та співаком, щоб провести разом час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини