Висока стеля, вишуканий ремонт: Надя Дорофєєва вперше показала спільне гніздечко з Мішею Кацуріним

Українська співачка Надя Дорофєєва ніяк не приховує стосунки з мішею Кацуріним і цього разу зірка вирішила показати, як виглядає спільна з коханим квартира.

Справжня зірка української сцени Надя Дорофєєва продовжує будувати стосунки з коханим Мішею Кацуріним. Зірка активно проводить з коханим час і залюбки ділиться подробицями зі свого особистого життя у соціальних мережах. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, як виглядає помешкання Кацуріна та Дорофєєвої, в якому вони проводять найбільше часу разом.

Надя опублікувала серію стильних фотографій в улюбленому бренді одягу PUMA, амбасадором якого вона є і на фотографіях можна побачити Михайла Кацуріна, який щось робить позаду співачки. Переглядаючи знімки, не складно здогадатися, що це квартира закоханої пари, яку вони спільно орендують.

Для образу Надя обрала чорні спортивні велосипедки, а також кофтинку спортивного крою з яскравими жовтими вставками. На ногах в зірки можна побачити масивні трендові чоботи Челсі, а загальний образ був доповнений розпущеним волоссям, ніжним стриманим макіяжем та невагомими аксесуарами.

Надя Дорофєєва показала спільне з Кацуріним житло
Надя Дорофєєва показала спільне з Кацуріним житло

Крім цього, якщо краще придивитися до фотографій, то можна побачити в квартирі закоханої пари дуже високу стелю, гарні майже панорамні вікна та стильний і водночас стриманий ремонт. Квартира дуже гарна і за загальним інтер’єром чимось нагадує ремонт в закладі Михайла Кацуріна “Тайський привіт”, який чоловік на останні збереження відкрив разом із екс-коханою Дашею Кацуріною.

До слова, зараз Надя знаходиться в Америці, в рамках свого нового туру Сполученими Штатами Америки. Крім цього, дівчина планує завітати в Торонто. В тур зірка вирушила самостійно, тому її коханий залишається вдома за головного. Кажуть, що відстань між партнерами на деякий час робить стосунки міцнішими та витривалішими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини