Роки його не пощадили: як змінився султан Сулейман з серіалу “Роксолана” Анатолій Хостікоєв

Популярний актор Анатолій Хостікоєв, відомий за серіалом "Роксолана", показав, як змінили його роки. Дізнайтеся, як виглядає зірка зараз та чи зміг би знову зіграти султана?

Український серіал “Роксолана” відкрив чимало талантів, прославивши в першу чергу своїх головних героїв, яких зіграли Ольга Сумська та чоловік її сестри, Анатолій Хостікоєв.

Яскравий актор і митець одразу став улюбленцем всіх українок, а образ владного правителя Османської імперії йому був дуже доречним. Чимало хто дивувався, як органічно він увійшов у роль і повністю відповідав їй і внутрішньо, і зовнішньо. Це й не дивно, адже у зірки є східне коріння. Його батько — осетин.

Як виглядає зараз султан Сулейман з української Роксолани

Втім, якщо порівняти нинішній та минулий стиль знаменитості, то можна побачити, як сильно змінився за роки популярний чоловік. Він колишньої чорнявої шевелюри не лишилося і сліду. Проте, Анатолій не переживає, що тепер носить натуральну сивину. Він віднайшов для себе нове амплуа, яке успішно грає на сцені улюбленого театру.

Та окрім своєї основної роботи, Хостікоєв разом з дружиною Наталією Сумською, зайняв активну позицію. Їздив минулого року з виступами до знедолених українців з обраницею. Він і раніше не стояв осторонь важливих громадських подій чи дискусій. Відомо, що ще у 2015-му році актор висловлювався стосовно заборони російських фільмів в Україні. Знаменитість вважає, що ворожий кінематограф потрібно було прибрати з наших кінотеатрів давно.

Як змінилися актори українського серіалу Роксолана через 26 років
Як змінився султан Сулейман з серіалу Роксолана Анатолій Хостікоєв

Цікаво, що його кохана також виступає проти країни-агресора та не змогла навіть порозумітися з сестрою Ольгою, яка знімалася для проєктів, які транслювалися в рф.

Нагадаємо, що в Анатолія Хостікоєва на рахунку три шлюби та двійко дітей. Обидва сини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини