74-річна Алла Пугачова посвітила елегантними ніжками в ультракоротких бриджах та довела, що дасть фору молоді

Популярна співачка Алла Пугачова показала в Інстаграмі, що жінка в 74 роки може виглядати гарно у стильних молодіжних речах. Чи пасує зірці такий образ?

Зірка і кумирка мільйонів, Алла Пугачова, завжди відрізнялася жагою до моди та трендів. Артистка навіть у радянські часи могла похизуватися дефіцитним добром у вигляді одягу чи предметів інтер’єру.

Кадри з шикарного замку Пугачової та Галкіна в Підмосков'ї
74-річна Алла Пугачова посвітила елегантними ніжками

З віком її любов до стилю тільки посилилася і вона стала однією з небагатьох жінок, які у дуже зрілому віці може собі дозволити носити короткі сукні чи відкривати плечі. Крім цього, свої образи демонструє вона в Інстаграмі.

Одна зі світлин дружини Максима Галкіна вразила всіх прихильників. На ній моложава і усміхнена Алла ефектно позує на природі. Виконавиця обрала для прогулянки сорочку у бузкову клітинку та джинсові бриджі.

Проте, не всі прониклися позитивом співачки та змогли висловити їй хоча б пару приємних слів. У коментарях хейтери пригадали їй за вік і навіть опустилися до того, щоб ображати людину за її зовнішність:

  • “А Ви… хуліганка”
  • “Страшні коліна. Шкода бабусю”
  • “Бачу лише тромбофлебіт та артрит”
  • “Ноги не відфотошопили! Навіть так дуже страшно виглядають і плями від варикозу видно. Конфуз”
  • “Яка старенька вже, нічого там красивого вже немає, показували як ефір без косметики вдома вона, просто звичайна бабуся”

Втім, сама артистка ніколи не реагувала на такі “компліменти”. Раніше вона відверто в інтерв’ю заявляла, що дійсно зараз старіє і нічого дивного у цьому немає. Більше того, вік не заважає їй виховувати двох чудових діток, насолоджуватися материнством та шлюбом. Зі своїм обранцем, Максимом Галкіним, Пугачова вже скоро зможе святкувати “срібне” весілля. Справжнє кохання!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини