“Перші місяці побачень ми не розмовляли”: Тімур Мірошниченко розповів, як почались його стосунки з дружиною

Відомий український ведучий Тімур Мірошниченко у новому інтерв'ю розповів про початок стосунків зі своєю коханою дружиною Інною. Виявляється, зіркова пара перші місяці після знайомства майже не розмовляла

Тімур Мірошниченко, відомий український ведучий і шоумен, сьогодні перебуває у щасливому шлюбі з коханою дружиною Інною. Разом зіркове подружжя виховує двох дітей та готується всиновити ще одного малюка. Стосунки знаменитостей є дуже гармонійними та стали прикладом не для одної пари. Тімур та Інна Мірошниченки навчились слухати та чути одне одного, втім таке вміння прийшло до закоханих не одразу.

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” відомий український ведучий розповів, що спершу він звертав мало уваги на свою дівчину. На початку стосунків, коли зіркова пара ходила на побачення, Тімур Мірошниченко повсякчас відволікався на телефон і був ніби й не на зустрічі з коханою. Саме тоді знаменитість вирішив вжити заходів, адже наступного разу Інна Рудник могла й не прийти на побачення з чоловіком.

Тімур Мірошниченко у новому інтерв'ю пригадав початок стосунків з дружиною
Тімур Мірошниченко у новому інтерв’ю пригадав початок стосунків з дружиною

Знаменитість пригадав, що був настільки зайнятий на роботі, що не міг залишити своїх справ навіть на декілька годин, коли зустрічався з коханою дівчиною.

“Перші місяці побачень ми не розмовляли одне з одним, а я розмовляв по телефону постійно, – зізнався Тімур Мірошниченко”.

Тімур Мірошниченко та його дружина Інна Рудник живуть у гармонії
Тімур Мірошниченко та його дружина Інна Рудник живуть у гармонії

Дружина ведучого зізналась, що вона своєму бойфренду нічого не казала й зауважень стосовно його прив’язаності до телефону не робила. Втім, пригадала Інна Рудник, Тімур Мірошниченко сам зрозумів, що час шукати собі менеджера, аби той відповідав за комунікацію з колегами та за інші робочі питання. Відтоді між зірковими закоханими не виникало непорозумінь, а спілкування й підтримання контакту стало для них найголовнішим – навіть коли дружина Мірошниченка з дітьми виїхала за кордон на початку повномасштабної війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини