Травесті-діва Монро пригадала цькування через бажання бути жінкою: “Все життя я відчувала себе не такою”

Відома українська трансгендерна блогерка Монро пригадала своє минуле життя. Знаменитість розповіла про цькування навколишніх за її бажання бути жінкою

Травесті-діва та трансгендерна блогерка Монро є однією з найвідоміших представниць ЛГБТ в Україні. Довгий час знаменитість пробивала собі шлях до шоубізнесу та визнання, та він виявився складним і тернистим. Сьогодні Монро продовжує руйнувати стереотипи та активно веде свій блог. Втім, не завжди життя зірки було таким.

У новому інтерв’ю для проєкту Anoeses знаменитість поділилась спогадами про своє минуле. Монро зазначила, що завжди відчувала себе “не такою”, їй було некомфортно існувати в класичній світовій системі координат – у світі, де є типовий чоловік та типова жінка. Першою реакцією зірки на усвідомлення власної відмінності стала спроба сховатись.

Травесті-діва та трансгендерна блогерка Монро розповіла про своє минуле
Травесті-діва та трансгендерна блогерка Монро розповіла про своє минуле

“Все життя я відчувала себе не такою, як всі. З дитинства я відчувала себе жінкою… Коли я усвідомила, що зі мною щось не те, я сховалася, тому що суспільство було дуже ворожим”, – пригадала травесті-діва Монро.

З часом знаменитість почала все більше дізнаватись про себе та свою свідомість, знайомилась з різними людьми й різними думками. Врешті Монро прийшла до травесті-шоу, з яких і почала свій шлях до шоубізнесу. Крім того, знаменитість постійно намагалась залишатись в курсі подій – вона дізнавалась про ті чи інші світські заходи й була неодмінною їхньою гостею.

Монро поділилась спогадами про цькування з боку навколишніх людей
Монро поділилась спогадами про цькування з боку навколишніх людей

До слова, у новому інтерв’ю знаменитість також пригадала, що в шоубізнес пробиватись почала не просто так. У часи, коли Монро почала свій шлях до перевтілення у жінку, суспільство сприймало це дуже гостро й вороже, тому вона вирішила стати популярною для того, щоб отримати визнання та певний соціальний статус, який би захищав її від критики та відкритого булінгу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини