“Ми молимось”: Дан Балан вперше за довгий час заговорив про війну в Україні та показав кадри з мирного Києва

Відомий молдовський артист Дан Балан нещодавно висловився про війну в Україні. Знаменитість пригадав мирні часи в українській столиці. Друг Тіни Кароль також показав кадри з Києва

Дан Балан, відомий молдовський співак, давно здобув популярність і за межами своєї рідної країни. Довгий час знаменитість не виходив на зв’язок, чим змусив своїх шанувальників занепокоїтись. Виявляється, зірці був потрібен час, аби спокійно та без зайвої медійності позайматись творчістю. Нещодавно Дан Балан на своїй сторінці опублікував допис, в якому натякнув на майбутню прем’єру нового кліпу.

Тепер шанувальники нарешті побачили, над чим працював їхній кумир. На YouTube-каналі Дана Балана Crazy Loop з’явилось свіже відео. Знаменитість опублікував кліп на пісню Love Maria. До слова, кліп молдовський артист зняв ще до початку повномасштабної війни в Україні, а знімання проходили у столиці, в Києві. Після 24 лютого 2022 року артист вже засудив дії росії та російської армії на території суверенної країни. Тепер знаменитість знову висловлює підтримку, втім вже через творчість.

Дан Балан випустив новий кліп, який знімався в українській столиці
Дан Балан випустив новий кліп, який знімався в українській столиці

Відомо, що опублікований нещодавно кліп свого часу знімали понад тиждень – на роботу пішло рівно дев’ять днів. А ось постпродакшн, опрацювання знятих матеріалів та їхнє “склеювання”, тривав близько трьох місяців. У новому кліпі Дана Балана знялось близько 2,5 тисяч дітей, які навчаються у київських школах. Артистові вдалось створити неймовірну атмосферу.

Коментуючи прем’єру нового кліпу, знаменитість висловився про дітей, які брали участь у зніманні. Співак зазначив, що вся команда, причетна до створення відео, переживає про долі школярів, які зображені в кліпі.

“У відео вони щасливо насолоджуються своїм дитинством і навіть не уявляють, що скоро їхнє життя зміниться… Ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії”, – прокоментував новий кліп Дан Балан.

Нагадаємо, що відомий молдовський музикант здобув популярність в Україні після участі в шоу “Голос країни”. Там Дан Балан виступив суддею. Крім того, на проєкті знаменитість подружився з Тіною Кароль. Зіркові друзі й досі тісно спілкуються.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини