“Время и Стекло” знову разом: Надя Дорофєєва виступить із Позитивом на концерті в американському турі

Відома українська співачка Надя Дорофєєва повідомила про возз'єднання зі своїм колегою Олексієм Завгороднім. Зірковий дует дає перший спільний концерт в Америці

Один із найвідоміших українських поп-гуртів розпався буквально на піку своєї популярності. Артисти захотіли крокувати далі поодинці й будувати сольну кар’єру, тому шанувальники більше не бачили їх на одній сцені. Втім, Надя Дорофєєва натякнула на возз’єднання гурту “Время и Стекло”. Щоправда, виступлять знаменитості разом на сцені лише раз, тому возз’єднання – тимчасове.

Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила колишня солістка гурту, назвавши американське місто, в якому разом із Позитивом вийде на сцену. Зірка зазначила, що сьогодні стартував тур Сполученими Штатами Америки. Нині артисти виступлять у Лос-Анджелесі, а вже завтра гості концерту послухають їхні пісні у Сієтлі.

Надя Дорофєєва повідомила про тимчасове возз'єднання з Позитивом
Надя Дорофєєва повідомила про тимчасове возз’єднання з Позитивом

Судячи з опублікованих кадрів, а також щасливих облич Дорофєєвої та Позитива, артисти були безумовно щасливі нарешті знову виступити разом. Задоволеними залишились і їхні шанувальники. У коментарях до нового допису відомої української співачки її підписники вже в перші секунди після публікації залишили чимало захоплених слів.

Користувачі мережі зазначили, що вони раді знову бачити двох своїх кумирів разом. Крім того, підписники Наді Дорофєєвої зробили їй компліменти. Фанати зазначили, що її новий концертний костюм жовтого кольору – просто неймовірний.

Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній виступають разом в Америці
Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній виступають разом в Америці

Нагадаємо, що “Время и Стекло” розпались незадовго до свого 10-річного ювілею. Причиною стало бажання артистів спробувати себе у сольній кар’єрі. Першою спільною піснею зірок стала композиція “Так выпала карта”, а ось останній хіт зіркового дуету мав символічну назву – “Last Dance”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини