37-річна Оля Цибульська розповіла про мінуси своєї роботи в шоубізнесі: “Якщо зупинюсь – все завалиться”

Відома українська співачка Оля Цибульська нещодавно розповіла шанувальникам історію з минулого, яка ідеально демонструє головний мінус роботи в шоубізнесі

Оля Цибульська, відома українська співачка, крім своєї основної професійної діяльності, також активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість за роки своєї кар’єри встигла стати багатьом шанувальникам найкращою подругою. На своїй сторінці артистка час від часу ділиться цікавими історіями, спогадами про минуле та думками.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість розповіла про ситуацію, яку легко можна назвати головним мінусом роботи в шоубізнесі. Оля Цибульська пригадала, як настільки захопилась справами, що через завантажений графік майже не відпочивала, тому потрапила до лікарні. Артистка поділилась фотографіями з того періоду.

Оля Цибульська пригадала неприємну історію з минулого
Оля Цибульська пригадала неприємну історію з минулого

В особистому блозі знаменитість опублікувала Історію, в якій розповіла про період з минулого. Артистка зазначила, що раніше вона взагалі не дозволяла собі відпочивати. Цибульська пояснила, що мова йде не про вихідні, як от субота та неділя, а загалом про можливість зупинитись і видихнути. Звісно, такий темп життя мав свої наслідки.

Врешті відома українська співачка потрапила до лікарні. Зірка деякий час лежала під крапельницею та лише тоді зрозуміла, що настав час нарешті взяти перерву. Нині Оля Цибульська назвала свою поведінку в минулому нерозумною. Знаменитість пояснила, що тоді не могла інакше, адже вважала: якщо зупиниться, все навколо неї просто розвалиться.

Цибульська пригадала, як потрапила до лікарні через роботу
Цибульська пригадала, як потрапила до лікарні через роботу

Відома українська співачка зазначила, що раніше вона не усвідомлювала, що таке – життєвий баланс і не вміла нормально суміщати особисте й професійне життя. Зірка зауважила, що в кадрі вона завжди сяяла, втім поза камерами була засмученою й навіть розбитою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини