Не зберегли кохання: Надя Дорофєєва публічно позбавилась від обручки Дантеса заради коханця Кацуріна

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес розійшлися минулого року, але пристрасті стосовно їхнього шлюбу не вщухають і досі. Що зробила співачка з обручкою від колишнього коханого?

Популярна співачка Надя Дорофєєва ошелешила всіх рішенням розійтися зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Зірка чимало років прожила разом з обранцем, але у 2022-му полишила його. Все б нічого, але згодом стало відомо, що знаменитість закрутила роман з другом свого сімейства ресторатором Михайлом Кацуріним, який своєю чергою також полишив свою дружину.

Втім, навіть після такого повороту у житті, артистка продовжувала носити кільце на правій руці. Навіть 15 березня в її Інстаграмі видно ще фото, де вона позує з прикрасою.

Надя Дорофєєва публічно позбавилась від обручки Дантеса

Та вже згодом, на нових виступах і слід від обручки зник. Тут вже Надя жестикулює рукою, на якій немає нічого.

Чому Надя Дорофєєва не одружується з Михайлом Кацуріним?

Зірки, які полишили свої родини заради нових почуттів, здається, не розлучні день і ніч. Разом записали навіть нову хітову пісню, а Михайло, який не звик виступати на сцені, часто підтримує кохану на її концертах.

Проте, офіційно укладати стосунки, знаменитості, схоже не поспішають, а насолоджуються першою романтикою. До речі, у нового милого Дорофєєвої є двійко дітей від першого шлюбу, які часто з’являлися в Інстаграмі своєї мами Даші Кацуріної. Втім, останнім часом світлини малюків жінка не показує у соціальних мережах та не розповідає, як з колишнім поділили обов’язки стосовно виховання карапузів.

Нагадаємо, що у самої Наді з Володимиром Дантесом власних дочок чи синів не було, хоча й музиканти були одружені з 2015-го року. Раніше артисти говорили, що просто не готові до поповнення у сім’ї.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини