Мішина пригадала, чому потрапила в психлікарню під час навчання в університеті: “Батьки хвилювались за мене”

Відома українська актриса Ксенія Мішина нещодавно розкрила несподівану правду про своє минуле. Виявляється, знаменитість потрапила до психлікарні під час навчання в університеті

Ксенія Мішина, відома українська актриса й блогерка, нещодавно пригадала історію з минулого. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла про один із найважчих періодів за все її життя. Тоді майбутня актриса навіть не думала, що пов’яже своє життя з театром і кіно. Дівчина навчалась в університеті в рідному місті, але в один момент потрапила до психіатричної лікарні.

Мішина розповіла підписникам, що після випуску зі школи вона одразу хотіла вступити до театрального університету, втім мама й тато знаменитості не схвалили такого бажання. Сама дівчина також вагалась, адже не знала, чи впорається з життям у великому місті. Ксенія Мішина вступила на економічний факультет у Севастополі, втім швидко зрозуміло, що це – не її.

Ксенія Мішина розповіла історію з минулого, яка відбулась під час навчання в університеті
Ксенія Мішина розповіла історію з минулого, яка відбулась під час навчання в університеті

Знаменитість пригадала, що насправді її студентське життя мало чим відрізнялось від класичного – вечірки, гуляння з друзями, міцні напої та трішки навчання. Ксенія Мішина зізналась, що їй було важко, адже вона не відчувала особистісного росту й розвитку. Втім, зірка продовжувала навчатись на економічному факультеті, доки не пережила першу панічну атаку.

На своїй сторінці в Інстаграмі зірка пригадала, що саме в той момент усвідомила: у неї нині найважчий період, а сама зі своїми проблемами їй впоратись несила. Тоді Ксенія Мішина звернулась до батьків із проханням відвести її до психіатричної лікарні, адже дівчині, за власним зізнанням, і дійсно здавалось, що вона втрачає розум.

Актриса Ксенія Мішина пригадала важкий період за студентських часів
Актриса Ксенія Мішина пригадала важкий період за студентських часів

У психлікарні майбутню зірку українського театру й кіно відправили на лікування до психотерапевтки. Вона тоді дуже допомогла юній дівчині, а за три місяці вони разом розібрались у всьому, що бентежило Мішину. Після лікування зірка наважилась відрахуватись з економічного факультету й поїхала у Київ підкорювати театральний фах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини