Зібрала весь шик: Злата Огнєвіч вразила всіх розкішним відпочинком у Мексиці, українцям побажала берегти себе

Співачка Злата Огнєвіч днями відпочивала у Мексиці. Туди зірка прилетіла не просто так, а на весілля до екс-учасника "Холостячки" Андрія Хветкевича. Своє дозвілля артистка показала у сторіз.

Легенда сцени та виконавиця хітів Злата Огнєвіч нещодавно побувала у Мексиці. Чи не вперше зірка вибрала за кордон не з робочих справ, а за власним бажанням. Її запросили на весілля нестандартної пари.

Учасник проєкту СТБ, який залицявся до артистки, Андрій Хветкевич, минулого року повідомив, що має партнера-чоловіка. З обранцем все було серйозно і тому у 2023-му вони вирішили офіційно стати родиною. Так-так, є за океаном країни, де одностатеві пари можуть жити шлюбом.

На урочисту подію запросили і Злату. Знаменитість ще раніше підтримала свого колишнього по “Холостячці” у його виборі та привітала з заручинами. Свято проводили у Мексиці, адже популярний чоловік разом зі своїм коханим живе вже давно у США. Сама ж Огнєвіч детально розповіла про відпочинок у сторіз в Інстаграмі.

Злата Огнєвіч вразила всіх розкішним відпочинком у Мексиці

Все пройшло на вищому рівні та дуже розкішно. Окрім самої церемонії гостей покатали на яхті з вишуканими офіціантами і подачею страв.

Втім, як неодноразово зазначала сама виконавиця, все одно її серце не було на місці. Вона полишила Україну у той час, коли рф поновила обстріли по нашим мирним містам.

Злата Огнєвіч вразила всіх розкішним відпочинком у Мексиці

“Будь ласка, бережіть себе”, — написала Огнєвіч у зверненні до підписників.

До речі, Злата також зазначила, що не може повністю відключитися від подій на Батьківщині та відпочивати по повній. Артистка ділилася переживаннями, а також говорила про те, що робота її не полишила.

Нагадаємо, що у 2022-му році Злата Огнєвіч отримала державну нагороду орден княгині Ольги ІІІ ступеню. Співачка зараз багато часу приділяє благодійним виступам заради знедолених українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини