Учасник “Голосу країни-9” з команди Тіни Кароль KHAYAT розповів, як пройти кастинг на шоу: всього 2 хитрощі

Зараз активно триває кастинг нового сезону головного співочого проєкту "Голос країни-13". Один з учасників розповів, що потрібно робити, аби успішно потрапити на проєкт.

“Голос країни” – ідеальний проєкт для талановитих хлопців та дівчат, які хочуть, щоб їх помітили та почали просувати їхню творчість. Переможці проєктів чають можливість заговорити своїм сильним голосом на всю Україну, а потім і на цілий світ. Позаду вже цілих 12 сезонів масштабного вокального проєкту, а зараз триває кастинг на новий 13-й сезон “Голосу країни”.

Звісно, потрапити кожному на проєкт на вдасться, але є певні хитрощі, яких варто дотримуватися для того, щоб судді повернулися до учасників і ті змогли пройти до наступного туру. Редакція сайту Доббрі новини з’ясувала, що учасникам потрібно робити для того, щоб точно пройти далі.

Своїми секретами вирішив поділитися один з учасників 9-го “Голосу країни” KHAYAT, тренеркою якого була Тіна Кароль. Хлопець каже, що найголовніше – здивувати глядачів не своїм виглядом, а вибором пісні. З цього починається проєкт і цим він закінчується. На думку артиста ,потрібно не боятися вийти з зони комфорту і взяти складну пісню, але ту, яку ви точно зможете виконати гарно.

“Підкресліть ваші найкращі моменти, виходьте з зони комфорту, ризикуйте, будьте новаторами”, – каже KHAYAT.

Крім цього, потрібно не забувати про свою особистість. Неповнорне стилістичне виконання не повинне залишити нікого байдужим. Не варто копіювати знаменитого артиста чи артистку, потрібно показати на сцені лише себе. Що з себе уявляєте саме ви, тому що оцінюють на сцені саме це. Це два найголовшіших фактори, на які потрібно звернути увагу для того, щоб пройти у наступний тур.

В коментарях під дописом з порадами прихильники були дещо обурені. За їхніми словами, зараз багатьом з них не відповідають на повідомлення стосовно кастингу, а також деяких учасників обурює те, що на конкурсі не дають змогу співати власні пісні, а лише переспівувати все існуючі хіти.

Учасники кастингу Голос країи обурені роботою менеджерів
Учасники кастингу Голос країи обурені роботою менеджерів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини