“Коли самотньо”: кума Дзідзьо Ольга Цибульська в Мережі показала користь від другого підборіддя

Ольга Цибульська у соціальних мережає дивує прихильників відмінним почуттям гумору та чудернацькими "лайфхаками" стосовно своєї зовнішності.

Ольга Цибульська з початком пвномасштабного вторгнення вирішила активно “взятися” за ведення головної соціальної мережі – Інстаграму. Дівчина активно пубілкує в ньому нові кумедні відео-ролики, де розповідає про лайфхаки, якими користується в житті, висміює особливості свого характеру, або характери власних колег по шоу-бізнесу.

Ольга Цибульська показала користь від другого підборіддя
Ольга Цибульська показала користь від другого підборіддя

Одна з найголовніших тем для кожної супер-зірки – це ідеальна фігура. Кожна модниця, артистка та співачка хоче до літа якомога швидше привести себе до відповідної форми і похизуватися відмінною фігурою десь біля сонячного басейну, але зробити це зможе далеко не кожна. Основною причиною схуднення багатьох дівчат є наявність другого підборіддя.

В деяких дівчат він присутній навіть у тому випадку, якщо всі вони худенькі, а в когось з’являється лише від зайвої ваги. Як би там не було, але Ольга Цибульстка показала, як можна застосувати своє друге підборіддя, якщо воно у вас все ж таки є. Такого “лайфхаку” точно не очікував ніхто.

Ольга Цибульська показала користь від другого підборіддя
Ольга Цибульська показала користь від другого підборіддя

Дівчина написала на своєму підборідді ангійською мовою фразу “Я тебе кохаю” і зробила це так, щоб слово “кохаю” було приховане саме на другому підборідді. Магічним рухом освідчення у коханні з’являється на тілі співачки, таким лайфхаком Ольга пропонує скористатись своїм прихильницям. Користувачі в Мережі такий жарт від артистки зацінили. В коментарях всі почали сміятися та підтримувати Цибульську.

  • “Точно, якщо дуже самотньо , пам’ятай – друге підборіддя завжди з тобою”,
  • “От же! Ледь не вдавилася, не можна так смішити зненацька”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини