Нова дружина Володимира Остапчука засвітила далеко не плаский живіт і округле личко: ось чому одружилися

Мережа здивована поспішним рішенням Володимира Остапчука зійтися з новою обраницею. Чому зірки так швидко закрутили роман і чи забув шоумен свою колишню?

Володимир Остапчук став одним з найбільш обговорюваних шоуменів нашого часу. Він приголомшив всіх новиною про те, що хоче розлучатися зі своєю другою дружною Христиною Горняк, до якої своєю чергою пішов від першої обраниці Олени.

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська зустрічаються з грудня минулого року
Нова дружина Володимира Остапчука засвітила далеко не плаский живіт

Чимало часу ведучий транслював своїм прихильникам картинку ідеального подружнього життя, був майже нерозлучним з коханою, але в один прекрасний момент полишив її. Деталей знаменитий чоловік не розповідав про свій розрив стосунків, але дуже швидко показав свою нову пасію. Нею стала 22-річна блогерка Катя Полтавська. Є інформація навіть про те, що пара вже встигла одружитися.

Всіх фанатів Остапчука цікавило: чому Володимир так швидко вирішив розпочати новий роман та поспішно представив дівчину. Звісно, мережею почали ширитися чутки про те, що кохана зірки може бути вагітною. Втім, нещодавно мила ведучого показала романтичне фото, де засвітила животик і круглі щічки. Офіційних заяв про вагітність не було.

Нова дружина Володимира Остапчука засвітила далеко не плаский живіт

Відомо, що у Вови вже є двійко дітей від колишнього шлюбу. Малюків подарувала йому Олена Войченко, яку він полишив у 2020-му році. Дочку звати Емілія, а синочка, який — найменший у цій родині Еван. Тривалий час ведучому було важко налагодити спілкування з карапузами і в цьому він звинувачував свою екс-дружину.

Нагадаємо, що діти Володимира Остапчука виїхали за кордон з початком повномасштабної агресії. Раніше була інформація про те, що вони з мамою у Канаді, проте, чи лишилися там жити — не відомо. Поки що намірів повертатися додому пані Олена не проявляла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини