Хто може успадкувати розкішний маєток Руслани Писанки, окрім її чоловіка: знайшовся несподіваний спадкоємець

Руслана Писанка пішла у засвіти у липні 2022-го року. Зірка фактично ні з ким не ділилася подробицями свого стану та раптово полишила цей світ. Несподівано у неї знайшовся таємний спадкоємець.

Руслана Писанка навіки вписала своє ім’я в історію українського кінематографу і телебачення. Вона стала першою ведучою, яка зламала всі стереотипи про стандарти краси, показавши справжню пишну вроду на екрані. Її акторська і харизма одразу зробили її кумиркою мільйонів.

Ніхто не міг повірити, що зірка так могла швидко згоріти від онкології, яку так ретельно приховувала. Не може і досі змиритися з тим, що коханої більше немає її чоловік Ігор Ісаков, якому тепер випала доля бути вдівцем.

Лишився обранець Писанки самотужки піклуватися про їхній розкішний маєток, в який що він, що Руслана вкладали всю душу. Будинок, який так любила знаменитість тепер згодом може дістатися дуже несподіваному спадкоємцю.

Руслана Писанка зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим
Руслана Писанка зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим

Своїх дітей у артистки не було, але вона з теплом і турботою прийняла у свою родину сина свого обранця від його першого шлюбу. І хоча хлопець здебільшого вів непублічне життя, було відомо, що з юнаком добродушна зірка змогла налагодити стосунки. Його навчила готувати та стала вірною подругою, якій можна було розповісти про все.

Хто може успадкувати розкішний маєток Руслани Писанки

Так склалося, що саме названий син знаменитості зможе успадкувати будинок після свого тата.

Цікаво, що Руслана, вже бувши у вельми зрілому віці, не приховувала, що їй так і не вдалося стати мамою, але з цього приводу зовсім не сумувала, адже у неї була вже родина, в якій вона повністю реалізувалася.

Нагадаємо, що Руслана Писанка до останнього працювала. Лише після початку повномасштабного вторгення зірка перестала виходити в ефір та стала рідше вести сторінки у соціальних медіа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини