Єгор Гордєєв кардинально змінив стиль і став копією Олександра Пономарьова: вбрався в окуляри і змінив стрижку

Популярний ведучий Єгор Гордєєв показав свій новий образ. Що зробив зі своєю зовнішністю знаменитий чоловік і чому став схожим на Олександра Пономарьова?

Український ведучий Єгор Гордєєв став одним з найпопулярніших чоловіків нашої країни. За його життям стежать тисячі прихильників у мережі та вдячні глядачі з нетерпінням чекають його виходу в ефір.

Нещодавно колега Нелі Шовкопляс показав, що вирішив кардинально змінити свій стиль. Вже пару разів виходить диктор у кадр улюбленого “Сніданку з 1+1” в окулярах. Також почав вести передачу чоловік у стильному строгому костюмі.

Єгор Гордєєв кардинально змінив стиль

Втім у повсякденному житті його одяг відрізняється від того, який рекомендують стилісти. Помітно, що Єгор полюбляє спортивний стиль та, здається, взагалі не переживає про засоби стайлінгу для волосся.

Цікаво, до чого б могли статися такі зміни у зовнішності Єгора? За рік ведучий дуже трансформувався, адже пережив чимало подій під час війни. Гордєєв не полишив улюблену роботу та став тримати інформаційний фронт разом з Марічкою Падалко, яка також лишилася у Києві попри загрозу захоплення міста. Тривалий час виходили знаменитості разом в ефір, аж доки з евакуації не повернулася Неля Шовкопляс, у романі з якою зірку підозрюють дуже часто.

Це й не дивно, адже досі диктор не має дружини та взагалі ніколи не світив своїх обраниць. Відомо, що він також не мав і раніше шлюбу, а тим паче дітей. Проте, кумир мільйонів запевняє, що просто ще не зустрів своєї коханої людини, а з колегою по знімальному майданчику у нього просто дружні стосунки.

Нагадаємо, що Єгор Гордєєв ледь не лишився квартири у центрі Києва, адже по його мікрорайону прийшовся ракетний обстріл.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини