Грузинська співачка Ніно Катамадзе з родиною хоче переїхати до України: “Я в прямому сенсі лечу і біжу”

Відома грузинська артистка, яка з самого початку повномасштабної війни підтримувала Україну, заявила про бажання разом із родиною змінити місце постійного проживання

Ніно Катамадзе, відома грузинська артистка, останні декілька років нерозривно пов’язана з Україною. Знаменитість вже давно познайомилась з українською публікою, почала активно зніматись у різних проєктах на українському телебаченні й навіть після початку повномасштабної війни не відмовилась від поїздок на терени України.

У нещодавньому інтерв’ю для “ЖВЛ” знаменитість заявила, що ніколи не відчувала страху відвідувати країну, яка живе у війні. Ба більше, Ніно Катамадзе зазначила, що ніхто з членів її, як вона сама називає їх, чудової команди не відмовлявся від ідеї підтримати виступом український народ. Знаменитість зізналась, що її колеги завжди говорили, що “готові грати там, де неможливо”.

Ніно Катамадзе розповіла про свою професійну діяльність на теренах України
Ніно Катамадзе розповіла про свою професійну діяльність на теренах України

У розмові з журналістами знаменитість поділилась своїми емоціями від останніх концертів в Україні, які відбулись вже після 24 лютого 2022 року. Ніно Катамадзе пригадала, що з командою намагалась створити таке звучання, аби висловити через нього підтримку кожному, хто її потребує. Артистка не стала приховувати, що й досі пам’ятає свій виступ в концерті так, ніби це було вчора.

“Я в Україну не їду, я в прямому сенсі лечу і біжу. Ми дали концерт у метро і я можу з впевненістю сказати, що це був найнезабутніший концерт… Були такі моменти, коли потяг метро уповільнювали, аби він не заважав співу”, – пригадала відома грузинська співачка Ніно Катамадзе.

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе зізналась, що любить бути в Україні
Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе зізналась, що любить бути в Україні

Крім того, у новому інтерв’ю артистка висловила намір переїхати жити зі своєю родиною до України. Знаменитість пояснила, що спілкувалась зі своїми рідними на цю тему, й вони всі поділяють її думку. Ніно Катамадзе зізналась, що відкладати плани переїхати вони не збираються – хочуть втілити все прямо зараз, під час повномасштабної війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини