Ксенія Мішина ошелешила радісною новиною і показала фото з малюком під серцем: “Я завагітніла”

Ксенія Мішина показала рідкісне фото та розповіла про головне: зірка поділилася кадрами своєї довгоочікуваної вагітності. Що відомо про цікавий стан колишньої холостячки?

Популярна і незалежна Ксенія Мішина давно стала кумиркою мільйонів. Знаменитість прославилася завдяки своїй ролі лихої поміщиці Лідії у серіалі “Кріпосна”, а згодом стала першою жінкою в Україні, яка взяла участь у дейтинг-проєкті “Холостячка”.

Звісно, у прихильників цікавість росте не лише до її творчості, а й в особливості до особистого життя, яке має чимало таємниць. Наприклад, досі не відомо, хто став батьком її єдиного сина Платона, якого так сильно кохає акторка.

Нещодавно вона трохи привідкрила завісу у цю непросту тему та показала світлину з минулого.

“Через 1,5 роки я завагітніла. Планувалось весілля. Але… На цьому фото я, яка через 2 тижні стане мамою”, — з ніжністю написала знаменитість.

Ксенія Мішина ошелешила радісною новиною про вагітність

Зірка дуже миловидно виглядає, а милі округлі щічки дуже пасують їй. Відомо, що з малюком їй допомагали батьки, поки дочка будувала свою кар’єру, але згодом мама з сином возз’єдналися.

А ось щодо другої вагітності, то, схоже ще кілька років тому знаменитість була не проти того, щоб народити коханому Олександру Еллерту діток. Втім, стосунки у зірок не склалися і у липні 2021-го року Ксенія полишила свого обранця так і не розповівши до кінця причини сварки з милим.

Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта через татуювання
Ксенія Мішина ще довго не забуде Олександра Еллерта

Цікаво, що з самим батьком Платона Мішина налагодила стосунки тільки під час повномасштабного вторгнення. До цього моменту вона була категорично проти, аби дитина взагалі дізналася, хто його тато.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина досі незаміжня, але не втрачає надії знайти того самого чоловіка, який стане її справжньою долею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини