Популярний журнал підставив Кароль, показавши її крупним планом без косметики: Тіну не впізнали фанати

Тіна Кароль з'явилася на обкладинці відомого журналу ELLE. Чому не всі прихильники зрозуміли новий стиль артистки та як відреагували на її фото без макіяжу у мережі?

Популярна співачка Тіна Кароль чи не вперше з’явилася на обкладинці глянцю без гриму та макіяжу, продемонструвавши свою справжню вроду у 37 років. Знаменитість і до цього час від часу показувала натуральну красу, але мимохідь і здебільшого у сторіз в Інстаграмі.

Втім, нині вона ризикнула зробити close-up для відомого журналу. Чимало прихильників у мережі висловили захоплення сміливістю поп-діви. Проте, навколо цієї фотосесії виникло також багато суперечок та хейту.

Комусь дівчина — комусь бабця

Наше суспільство досі гостро реагує на появу знаменитостей без сценічного гриму, в якому їх бачать зазвичай. Та все більше і більше зірок готові показувати свою вроду усупереч всім стереотипам. Проте, у випадку Тіни знайшлося чимало хейтерів, які висловили незадоволення стосовно її стилю та дорікнули віком, зморшками і втомою.

У коментарях гнівно написали:

  • “На першому фото виглядає як бабка! Це моя думка!!”
  • “От що означає, коли популярний журнал не фотошопить фото”
  • “Фото на обкладинці невдале, дивне, обличчя старе. Моя думка, як фотографа”
  • “Я чогось злякалася, відкривши стрічку”
  • “Що Тіна зробила з губами?”

Та все одно така відверта морально фотосесія справила дійсно на багатьох враження. Чимало фанатів Кароль побачили у її світлинах прихований сенс: начебто вона відображає своєю мімікою і зовнішністю нашу країну, яка була спершу дуже розгублена, але стала надзвичайно сильною.

Нова фотосесія Тіни Кароль

Сама ж поп-діва висловилася, що дуже пишається роботою та можливістю створювати творчий контент для українців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини