“Без мату нікуди”: прихильники розкритикували доньку Олі Полякової за лайку в соціальних мережах

Донька української співачки Ольги Полякової Маша Полякова нерідко стає об'єктом обговорень у соціальних мережах. Критики не стали обходити її стороною і цього разу.

Відома українська співачка Ольга Полякова виховує двох прекрасних доньок – Машу та Алісу. Відомо, що Маша вже тривалий час знаходиться у Великобританії на навчанні і дівчинка не проти показати у соціальних мережах трішки подробиць зі свого особистого життя. Молоду зірку нерідко порівнюють з її мамою, бо Маша вже вміє створювати певні інфоприводи та давати ЗМІ привід поговорити про неї.

Не обійшлося без скандалу й цього разу. Справа в тому, що Машу час від часу звинуваючуть у не дуже хорошій поведінці в Мережі, але дівчина на це не дуже звертає увагу. Днями вона опублікувала новий пост з оперного театру в розкішній сукні і доволі зухвало його підписала:

“Підпису не буде, не до*бетеся”, – написала Маша.

Машу Полякову розкритикували в Мережі
Машу Полякову розкритикували в Мережі

Прихильники Полякової-молодної у коментарях такого жарту не оцінили. На дівчинку полилося чимало хейту через її гучне висловлювання, а також через вбрання, яке, на думку деяких хейтерів, зовсім не пасує для відвідин такого пристойного місця, як оперний театр.

  • “Не вистачає кокошника та самовару до повноти картини. Матуся, не порядок! Чому донька не відповідає вашим сімейно-етичним традиціям? Роби як твоя мати! Не соромся!”,
  • “Без мату нікуди”.

Однак, зіркова донька не реагує на такі закиди від користувачів Мережі. Натомість мама Маші вирішила прокоментувати фотографію своєї доньки та втішити її приємними словами про те, що люди завжди будуть писати нісенітниці, але Маші не потрібно звертати увагу на таких людей. Натомість, краще завжди обирати себе та йти обраним шляхом до своєї мети.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини