Влад Яма сплутав Ектора Хіменеса-Браво з чоловіком азіатської зовнішності: забуває про своїх в Америці

Відомий український хореограф сьогодні живе й працює далеко за межами рідної країни. Схоже, Влад Яма так довго перебував у США, що почав забувати своїх друзів з України

Ще в перший день повномасштабної війни в Україні Влад Яма зібрав пожитки та разом зі своєю дружиною й сином виїхав за межі країни. Зіркова родина оселилась у США, де знайшла роботу, а дитину відправила до школи. Хоча шанувальники очікували, що хореограф залишить рідних у безпечному місці й повернеться в Україну, танцівник і досі залишається у Штатах.

Через це знаменитість потрапив не в один скандал. Публіка не припиняє критикувати Влада Яму за його веселий блог у соціальній мережі Інстаграм, дивні публікації та недоречні фотографії. Зірка українського паркету не втрачає форми – нещодавно він знову спантеличив своїх підписників несподіваним порівнянням.

Влад Яма останнім часом часто публікує на своїй сторінці дивні публікації та фото
Влад Яма останнім часом часто публікує на своїй сторінці дивні публікації та фото

Так, на своїй сторінці в Інстаграмі Влад Яма поділився фотографією пакування продукту, який купив в одному з американських магазинів. Загадкове придбання відомого українського хореографа належало до категорії азійської кухні, а на пакуванні виробник розмістив фотографію кухаря азіатської зовнішності.

Влад Яма залишив лаконічний підпис під зображенням іноземного кухаря, назвавши його Ектором Хіменесом-Браво, відомим українським кухарем і головною зіркою телепроєкту “МастерШеф”. Таким чином знаменитість, ймовірно, вирішив пожартувати. Втім, важко пояснити сенс жарту, оскільки Ектор Хіменес-Браво народився та виріс у Колумбії.

Влад Яма порівняв невідомого чоловіка азійської зовнішності з Ектором Хіменесом-Браво
Влад Яма порівняв невідомого чоловіка азійської зовнішності з Ектором Хіменесом-Браво

Нагадаємо, що останнім часом відомий український хореограф часто пригадує своє минуле в Україні. Знаменитість ділиться на своїй сторінці архівними фотографіями та пригадує, яким було його життя до того, як почалась повномасштабна війна й до того, як Влад Яма переїхав до іншої країни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини