Ксенія Мішина показала архівне фото та довела, що у 33 роки змогла зберегти природню вроду без пластики

Ксенія Мішина вразила всіх, показавши світлини багаторічної давнини. Дізнайтеся, як виглядала акторка у молодості та чому її важко запідозрити у пластиці.

У світі сьогоднішніх можливостей важко навіть уявити жінку, яка жодного разу не була у косметолога. Знаменитості те й роблять, що навідуються до майстрів краси, а дехто навіть не приховує, що є частим гостем у пластичного хірурга.

Мішина зізналась, що лікувалась у психлікарні
Ксенія Мішина показала архівне фото

Втім, залишилися ще жінки в українському шоу-бізнесі, які обійшлися без уколів гіалуронкою і маніпуляцій з ботоксом. Одна з них — це Ксенія Мішина, яка однією світлиною довела, що те обличчя, яке ми звикли бачити на екранах, має природну вроду.

Екс-холостячка та жінка мрії Олександра Еллерта показала, як виглядала у ранній молодості, коли була ще нікому не відома. Акторка виставила фото, якому понад 10 років, зазначивши, що воно було зроблено у 2011-му.

Ксенія Мішина показала архівне фото

Проте, мова у публікації зірки йшла зовсім не про її принади, а про цілеспрямованість та бажання присвятити себе мистецтву Мельпомени. Ксенія розповіла, що так склалося у її життя, що навчатися після школи пішла зовсім не за покликанням серця. В один прекрасний момент вона це усвідомила і вирішила змінити долю.

Схоже, Всесвіт тільки і чекав, коли Мішина ступить на свою правильну стежку. За її словами все одразу почало складатися за її планом: улюблене навчання, а згодом до неї прийшло і кохання з романтикою.

Всі ми знаємо, що її перші дуже серйозні стосунки закінчилися народженням сина Платона, який став просто маминим улюбленцем. Хлопчик зараз живе з ненькою, яка створила всі умови для того, аби він ні про що не турбувався.

Нагадаємо, що Ксенія і досі вільна, мріє знайти гідного чоловіка, а про свого колишнього, Олександра Еллерта вже навіть і не згадує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини