56-річна Сумська заявила, що на пенсію не збирається і розповіла, на що піде заради ролі: “Готова безкоштовно”

Ольга Сумська ошелешила всіх своєю заявою про те, що досі ходить на кастинги і не збирається віддавати нікому свій акторський трон. Які плани має знаменитість?

Ольга Сумська. Героїня цього матеріалу стала неймовірно популярною ще у 1990-ті роки на зорі становлення українського телебачення. Знаменитість знялася у тодішньому надзвичайно популярному телесеріалі про Роксолану. Згодом її кар’єра не пішла, а просто полетіла вгору.

56-річна Сумська заявила, що на пенсію не збирається

Нині — це артистка, яка може зіграли у кіно, вийти на сцену театру та ефір свого блогу. Знаменитість дивує всіх своєю активністю і креативністю, а свій акторський стаж вона планує тільки примножувати.

Нещодавно вона зізналася, що досі відвідує кастинги і може дати фору молоді. На творчій платформі MDA вона розповіла, що для неї досі пошук ролей є актуальним, а коли після всіх проб та фільмувань її раз не затвердили остаточно, вона дуже засмутилася.

“Я готова, ну майже безкоштовно”, — розповідає Сумська про своє бажання вийти у кадр в одній з творчих робіт, де вона знялася у пілотних дублях.

56-річна Сумська заявила, що на пенсію не збирається

Після трьох кінопроб, початку зйомок їй раптово сказали, що замість неї буде грати інша акторка. Вона вже полюбила свого персонажа, переробила свій графік, але отримала відмову.

Проте, ця ситуація не змусила зірку опустити руки. Вона готова рухатися далі, адже не втратила віру у себе. Ольга закцентувала увагу на тому, що навіть наставляє на це молодь: щоб не трапилося, в жодному разі не слід думати, що з вами щось не так.

Нагадаємо, що Ольга Сумська лишилася в Україні навіть попри повномасштабне вторгнення. Наприкінці лютого 2022-го року вона змушена була поховати свою маму, але навіть і ця страшна подія її не зламала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини