Співачка Alyosha прокоментувала свій виступ на сцені “Євробачення-2023”: “Музика – це мова”

Відома українська співачка Alyosha мала честь виступати на світовій сцені "Євробачення-2023". Зірка розповіла, що це для неї означає в реаліях сьогодення.

Українська співачка Alyosha стала однією із запрошених гостей на світову сцену “Євробачення-2023” і мала честь заспівати перед мільйонами глядачів, щоб показати силу України та єдність навіть у такі складні для нашої країни часи.

Крім цього, зірка розповіла, що для неї означає цей виступ і чи пишається вона такою можливістю. За словами Alyosha, для неї музика – це найголосніша мова, якою можна дуже багато всього сказати. Хтось обирає співати про кохання, для когось пісня – це мова толерантності, але для кожного з нас це неабиякий прояв своїх почуттів та сили, яку може показати кожен.

Номер співачки був, в першу чергу, присвячений українським мамам, які були змушені покинути рідну домівку разом зі своїми дітьми і починати життя в новій країні, коли ти дуже сильно не хочеш цього робити. Також ця пісня була присвячена чоловікам, які стали на захист нашої держвави і продовжують це робити ще досі. Саме завдяки таким чоловікам українці мають змогу вечеряти у ресторанах та в комфорті проводити свій час.

Артистка не втратила можливості подякувати Збройним Силам України і зайвий раз підкресилити мужність українського народу. Весь виступ, звісно, супроводжувався синьо-жовтими кольорами, а прихильники співачки затамували подих під час її виступу.

Крім цього, в коментарях зірку підтримали приємними словами ті, хто дивився її виступ в онлайн-режимі:

  • “Це було неперевершено! Пишаємось! Живемо надією, що світ почує й війна нарешті закінчиться!!!”,
  • “З перших секунд проридали…Олено, це було ДУЖЕ! СИЛЬНО! ДЯКУЮ ВАМ”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини