З найдорожчого – чоловічий журнал: Потап розповів, що йому подарували на 42-й день народження

Відомий український співак і продюсер Олексій Потапенко нещодавно святкував свій день народження. Артист розповів, що йому подарували друзі та який подарунок йому сподобався найбільше

Декілька днів тому, 8 травня, відомий український артист і продюсер Олексій Потапенко відзначив свій 42-й день народження. Знаменитість зізнався, що вирішив не влаштовувати жодних святкувань, оскільки нині для цього недоречний час. Втім, друзі не забули привітати шоумена. Знаменитість зізнався, що його телефон буквально розривався від кількості дзвінків і повідомлень. Ба більше, Потап зазначив, що й досі відповідає на всі привітання, що йому надіслали.

Крім того, відомий артист пригадав, що йому подарували на день народження друзі та колеги. Так, шоумен пригадав, що він веде NFT-бізнес, а його співробітники привітали його найкращим чином – закінчили один важливий спільний проєкт. Потап розповів, що зі своєю командою за використання автоматизованої системи допомагає українцям, які постраждали від війни.

Потап розповів, що йому подарували на день народження друзі та колеги
Потап розповів, що йому подарували на день народження друзі та колеги

Не забула привітати артиста і його кохана дружина Настя Каменських. Олексій Потапенко зазначив, що йому особливо приємно було почути теплі слова від своєї обраниці. Шоумен зауважив, що нині його кохана перебуває у всеукраїнському турі та має завантажений графік. Втім, Каменських дочекалась півночі та найперша привітала свого чоловіка.

Потап також зізнався, що дуже пишається своєю дружиною. Знаменитість також пригадав їхню спільну пісню “Я – Україна”, яку вони створили разом. Потап зазначив, що йому та його дружині приємно, що нова композиція знайшла такий відгук у серцях шанувальників.

Потап пригадав ніжне привітання своєї дружини Насті Каменських
Потап пригадав ніжне привітання своєї дружини Насті Каменських

Привітав свого батька і єдиний син відомого українського артиста. Андрій Потапенко, який з’явився на світ 14 років тому у шлюбі з Іриною Горовою, побажав своєму батькові всього, що сьогодні лише можна бажати.

Втім, найкреативнішим подарунком виявився журнал “Плейбой”. Річ у тім, що друзі артиста відшукали випуск чоловічого журналу за травень 1981-го року – місяць та рік народження Олексія Потапенка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини