Віталій Козловський зізнався, коли віддасть борг у два мільйони Ігорю Кондратюку: “Важко зараз заробити”

Відомий український музикант нарешті розкрив правду про борг своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку. Знаменитість зізнався, коли планує його віддати

Вже понад 10 років між відомим українським артистом Віталієм Козловським та його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком триває конфлікт. 2012 року зірковий дует розірвав контракт і почав пасивну ворожнечу. Разом з тим, співак залишився винним шоуменові кругленьку суму. Раніше Ігор Кондратюк вже розповідав, що час від часу отримує від свого колишнього підопічного гроші, втім Кондратюк не розповідав, скільки саме йому платить зірка.

У нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна відомий український співак детальніше висловився про взаємини з експродюсером. Крім того, Віталій Козловський зізнався, коли планує віддати борг і розповів, скільки взагалі йому залишилось віддавати грошей.

Віталій Козловський висловився про борг своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку
Віталій Козловський висловився про борг своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку

Ще минулого року артист розповідав, що винен Ігорю Кондратюку ще 9 мільйонів гривень. Схоже, справи в Козловського йдуть за планом, оскільки у свіжому інтерв’ю Козловський зазначив, що йому залишилось віддати всього, порівняно з минулим, декілька мільйонів гривень. Музикант зазначив, що нині важко говорити про заробіток, тому борг віддається важче. Втім, натякнув Віталій Козловський, він планує закрити це питання якомога скоріше.

“Там залишилося півтора чи два мільйони гривень. Важко зараз заробити… Я просто виплачу, бо з такими людьми не хочеться мати жодного діалогу, нічого поганого про нього більше не хочеться говорити”, – пояснив Віталій Козловський.

Крім того, додав знаменитість, він вже втомився розповідати про колишнього продюсера. Віталій Козловський зазначив, що він хоче позбутись будь-яких згадок про Ігоря Кондратюка у своєму житті.

Віталій Козловський розповів, як ставиться до Ігоря Кондратюка
Віталій Козловський розповів, як ставиться до Ігоря Кондратюка

Крім того, у новому інтерв’ю для Слави Дьоміна відомий український співак розповів, скільки нині заробляє. Знаменитість зазначив, що після початку повномасштабної війни його доходи впали, оскільки всі концерти перетворились на благодійні. Втім, пригадав Козловський, найбільша сума, яку йому вдалось заробити за останній рік, становить 100 тисяч гривень.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини