Віталій Козловський видав своє реальне ставлення до втікача Влада Ями: “А про що мені з ним говорити?”

Відомий український музикант Віталій Козловський висловився про свого колегу, який ще на початку війни виїхав далеко за межі України. Артист зізнався, як ставиться до Влада Ями

У перший день повномасштабної війни в Україні відомий хореограф Влад Яма разом зі своєю дружиною та дітьми виїхав за межі країни. Знаменитість опинився в центрі гучного скандалу, оскільки публіка не оцінила рішення шоумена у трагічні часи залишатись у США. Втім, хореограф не звертає уваги на критику й продовжує спокійне життя за кордоном.

У новому інтерв’ю для Слави Дьоміна Віталій Козловський висловився про свого колегу. Артист пригадав, що під час одного з благодійних концертів, які проходили у США, він зустрівся з хореографом. Втім, зізнався, співак, він із танцюристом не розмовляв, адже навіть не знає, яку тему вони б могли обговорити.

Віталій Козловський розповів про своє реальне ставлення до колеги Влада Ями, який виїхав у США
Віталій Козловський розповів про своє реальне ставлення до колеги Влада Ями, який виїхав у США

Відомий український співак пригадав, що ще до початку повномасштабної війни хореограф часто невтішно висловлювався про нього. Віталій Козловський зазначив, що не розуміє, про що можна говорити зараз, якщо навіть раніше в них не виходило нормально комунікувати.

“А про що мені з ним говорити, якщо у мирні часи він постійно мене десь обс*рав?” – пояснив Славі Дьоміну Віталій Козловський.

У новому інтерв'ю Віталій Козловський зізнався, як ставиться до свого колеги, який живе у США
У новому інтерв’ю Віталій Козловський зізнався, як ставиться до свого колеги, який живе у США

Разом з тим, співак зізнався, як ставиться до виїзду Влада Ями разом із родиною в США. Віталій Козловський зазначив, що він не хотів би опинитись у такій самій ситуації, як і його колега. Разом з тим, зазначив артиста, він не має бажання критикувати чи засуджувати хореографа, оскільки не знає всіх деталей. Співак в інтерв’ю для Слави Дьоміна справедливо зауважив, що Яма, ймовірно, міг переживати за дружину та свого сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини