Як виглядає невістка Тіни Кароль, яка перебралася з України в Берлін: не схожа на свою сестру Ірму Вітовську

Дві відомі зірки із заходу України, Тіна Кароль та Ірма Вітовська, виявляється, є родичками. Як виглядає жінка, яка зв'язала дві знамениті родини?

Тіна Кароль та Ірма Вітовська породичалися дуже несподівано. Всьому причиною став Амур і його флюїди кохання, які об’єднали серця брата співачки і сестру акторки.

Втім, одружити молодят вдалося не одразу. Виявилося, що до родички актриси потрібно було свататися. Про це поп-діва розповіла в інтерв’ю Каті Осадчій. Прийшли, як сказала артистка, всією сім’єю до майбутньої дружини Станіслава Лібермана. Звісно, Наталя (так звати невістку зірки) не встояла перед такою наполегливістю та навіть не наважилася дати гарбуза своєму обранцеві.

Як виглядає невістка Тіни Кароль

На відміну від Ірми, її родичка — непублічна особа. В цьому вона ідеально зійшлася з братом Кароль, який також не бажає, аби його обличчя світилося на кожному кроці. Не тільки цим відрізняється жінка від своєї сестри. Кожна з них має індивідуальний чітко виражений стиль. Виглядають ці леді, як повні протилежності.

Якщо Вітовська обожнює блонд та коротку зачіску, її сестра навпаки надає перевагу довгому чорному волоссю. За фотографіями видно, що також не вона не практикує яскравих макіяжів, а надає перевагу натуральності.

Як виглядає невістка Тіни Кароль

Крім цього, дружина брата Кароль виховує донечку — кохану небогу Тіни, яка дивовижним чином успадкувала багато спільних рис зі своєю знаменитою тіткою. Співачка просто обожнює дівчинку, адже сама сильно мріє народити собі маленьку принцесу. Старший братик Веня також дуже добре ставиться до кузини.

Судячи з геолокації, яку додає час від часу Наталя до своїх публікацій в Інстаграмі — вона зараз у Німеччині разом з дитиною, але всією душею бажає перемоги Батьківщині та вболіває за країну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини