Скільки на рахунку Алли Мазур походів у РАЦС: вся правда про романи телеведучої і батька її сина Артема

Алла Мазур — неймовірна ведуча, яка має дуже цікаве особисте життя, що приховано від прихильників наче найголовніша таємниця за сімома замками.

Алла Мазур вже давно стала улюбленицею мільйонів українців. Зірка прославилася ще у 1990-х роках та досі тримає високу планку. Знаменитість дорожить своєю репутацією і тримається подалі від усіх тем, що можуть бути пов’язаними з її особистим.

Втім, прихильники час від часу намагаються таки розгадати сімейні таємниці улюблениці, аби побачити її справжню. Та це, насправді, не так просто, адже ведуча вже не раз натякала, що у фанатів нічого не вийде.

Після того, як стало відомо про поповнення у її родині, Алла вийшла із заявою про те, що навмисне не буде розповідати про свого обранця і тата дитини, адже їй не сподобалася пильна увага глядачів до цієї теми, а також плітки, якими вона обростала.

Алла Мазур і Роберт Опаленик

Скільки б не старалася Мазур відмежувати це від своєї професійної діяльності — все дарма. У мережі досі існує версія про те, що обранцем дикторки може бути ніхто інший, як її колеги, телевізійник Роберт Опаленик. Їх часто бачили разом на світських заходах, за роботою у студії. Підігріваються ці чутки ще й тим, що зірка 1+1 не спростовує їх.

Проте, один випадок видав правду про те, що татом маленького Артема є зовсім не колега мами. Одного разу Алла показала фото зі свята Першого дзвоника, де на бейджику малюка гарно було видно прізвище: Бондаренко.

Скільки на рахунку Алли Мазур походів у РАЦС

Знаменитість знову лишила все без коментарів. Таке прізвище ж досить поширеним в Україні, тому шанси віднайти того самого таємного чоловіка ведучої майже рівні нулю. Тим паче, що сама вона зазначала: батько її дитини — не політик, і не олігарх. Просто непублічна персона.

Нагадаємо, що офіційно Алла Мазур — не заміжня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини