Ольга Сумська пішла з акторок у співачки разом з чоловіком Віталієм Борисюком: обранець зірки при справах

Ольга Сумська і Віталій Борисюк — імениті зірки України. Акторка повідомила, що з обранцем буде змінювати вектор своєї творчої діяльності та буде тепер співати.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк. Герої цього матеріалу стали неймовірно популярними зірками в Україні. Звісно, славу нашої Роксолани нікому не переплюнути, навіть її обранцеві, який також має чималий послужний список театральних робіт.

Втім нині артисти змінюють свій вектор роботи та пробують себе у ролі співаків. Творче подружжя вирушає з виступом “З піснями до перемоги”. Про це акторка повідомила у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі.

Ольга Сумська повідомила, що буде співати з Віталієм Борисюком

Цікаво, що Віталій Борисюк вже давно розвиває свій співочий талант. В 11-му сезоні проєкту “Голос країни” він взяв участь у ролі учасника. Як розповідав популярний чоловік, надихнула його на це саме дружина після того, як вони сиділи раз у гримерці з гітарою і він зачарував її своїм голосом. До речі, Ольга разом з дочкою Анною підтримувала голову родини під час найвідповідальнішого моменту.

Сам же актор запевняв ще перед виходом до тренерів, що для нього амплуа співака є дуже незвичним, а сама ідея вийти з пісням — авантюрна. Та хіба він міг відмовити своїй наполегливій Сумській, яка всім серцем повірила у коханого?

Ну, а дружина Борисюка виявилося, що має рацію. Віталій дійсно вразив всіх своїм талантом. У коментарях ошелешені прихильники написали:

  • “Ніколи не думала, що він так співає. Молодець”
  • “Який у Віталія гарний голос, не думала, що він так співає. Браво!!”
  • “Божественний голос! Браво!”
  • “Вибір пісні здивував. Ніколи б не подумала, що її хтось заспіває на “Голосі” та ще й так шикарно!

Побажаємо ж знаменитостям легкої вдачі на своїх виступах!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини