Ольга Мартиновська у тілесній майці засвітила все, що бачив лише тато її дочки: натякає, що шукає чоловіка?

Ольга Мартиновська вже 3 роки, як розлучилася. Нещодавно зірка "МастерШефу" показала дуже цікаве фото особистого характеру в Інстаграмі. На що натякає знаменитість?

Ольга Мартиновська стала справжнім відкриттям телеканалу СТБ та проєкту “МастерШеф”. Це той випадок, коли учасниця настільки виявилася талановитою, що переплюнула навіть суддів, які колись оцінювали її роботи. Нині вона і сама обирає найкращі страви на кулінарному реаліті, видала свою книгу та активно веде блог в Інстаграмі.

Проте її прихильників цікавить не лише її творчість і здобутки на кухні, а головне особисте життя. Нещодавно вона показала цікаве особисте фото зі спальні у тілесній майці.

Ольга Мартиновська показала фото у тілесній майці

Чи готова Ольга Мартиновська до нових стосунків?

Відомо, що зірка СТБ була у шлюбі 5 років: з 2015 по 2020-й роки. Разом з коханим чоловіком привела у світ дитину, дочку Віру, яка наразі живе з мамою. Втім, не все так гладко було у подружньому житті знаменитості. Виявляється певний час до офіційного розриву шлюбу вона і не жила разом зі своїм чоловіком. Іван Кобець, заміж за якого власне і вийшла Мартиновська, взагалі не коментував свого особистого життя.

Ольга Мартиновська з колишнім чоловіком

Після того, як стало відомо про розлучення Ольги, їй активно почали приписувати роман з Володимиром Ярославським, колегою по знімальному майданчику “МастерШеф”. Навіть після повномасштабного вторгнення рф вони були разом, багато працювати за кодоном. Чоловік знайомий з дочкою потенційної обраниці, але останнім часом спільних виходів у світ поменшало, як і спільних світлин.

Нагадаємо, що Ользі Мартиновській також приписували роман і з Ектором Хіменесом-Браво, але чутки виявилися безпідставними, а знаменитий шеф зізнався, що вже і так має стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини