Тіна Кароль натякнула, що завершує кар’єру співачки? Всі символи, якими поп-діва могла попередити фанатів

Тіна Кароль випустила відео на свою нову композицію з дуже цікавими кадрами. Дізнайтеся, яким чином поп-діва могла натякнути, що піде зі сцени.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу на сцені вже понад 20 років. Ще маленькою дівчинкою вона виходила співати та їздила конкурсами. У дорослому віці музика стала справою життя.

Знаменитість сама пише пісні і музику та завжди керує процесом постановки своїх виступів. Нещодавно зірка показала відео на свою композицію “Мед”. Дуже цікавими і незвичними є кадри: артистка у центрі міста ходила у ковдрі, вбиралася у біле та сиділа на землі.

Тіна Кароль натякнула, що завершує кар’єру співачки?

Що все це могло би означати, якщо знати, що Тіна Кароль любить символізм у своїй творчості та навіть своїми піснями передбачає майбутнє. Наприклад, “Помню”, де артистка описує тугу за коханою людиною, вийшла прямо перед кончиною Євгена Огіра.

У новій пісні “Мед” вона торкається теми вічного: кохання і душі. Сама поп-діва говорила, що оспівує, звісно любов, але чимало прихильників вважають, що предметів, які осмислює зірка набагато більше. Тіна весь час у кліпі позує у білому, що в деяких східних культурах означає трансформацію з живого в мертве. Буде не дивно, якщо Кароль використала саме таке порівняння, адже захоплюється йогою, практикує стояння на гвіздках.

Тіна Кароль натякнула, що завершує кар'єру співачки?
Тіна Кароль натякнула, що завершує кар’єру співачки?

Окрім цього, поп-діва з’являється у кадрі на фоні великого прямокутника, закутана у ковдру, що викликає асоціацію із замкнутим простором.

У самому ж тексті виконавиця говорить, що стане вітром та водоспадом. Цікаво, що у східній світській культурі популярною стає теза про те, що душа людини не направляється в рай чи ад, а є присутньою у всьому живому на землі. При цьому вона просить дивитися на неї.

Як зрозуміти ці символи? Невже Тіна Кароль насправді попереджає, що скоро піде зі сцени та звертається з проханням не забувати її творчість? Чи прихильників знаменитості чекає шось більш серйозне?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини