Григорій Решетнік вперше показав всіх коханих жінок у родині: мама з тещею виглядають, як подружки дружини

Григорій Решетнік завжди показує себе, як людину сімейну. Вперше шоумен показав свою маму, а ще й тещу. Як виглядають близькі ведучого — дізнайтеся у матеріалі.

Григорій Решетнік. Герой цього матеріалу завжди проявляє себе, як людина сімейних цінностей. Свою родину зірковий чоловік просто обожнює та з гордістю показує, як проводить час з дружиною і дітьми. Його сім’ю чимало хто вважає зразковою, а в останньому сезоні “Холостяка” на зйомки давати поради про сімейне життя покликали навіть обраницю знаменитості, Христину Решетнік.

А нещодавно Григорій показав всіх своїх найрідніших жінок: кохану, її маму та, звісно, свою неньку. Привітав красунь чоловік з Днем матері. Видно, що на це свято шоумен повів жінок у вишуканий заклад.

Григорій Рештнік показав маму

Маму Христини звати Вікторія. Зрозуміти, що вони родички можна одразу: ось настільки схожі між собою ці пані. Ну, і звісно, видав підпис її імені та прізвища в Інстаграмі. Тимчук — це дівоче прізвище дружини зірки.

А ось свою неньку Решетнік показав не лише на спільній світлині, а й ніжно привітав її з Днем матері. Також ведучий показав вінтажне фото, де його зовсім крихітного тримає на рухах найрідніша людина.

Звати її Ольга Вікторівна. Відомо, що вона багато років обіймала дуже престижну за радянськими мірками професію товарознавця. У часи тотального дефіциту працювати на такій посаді було дуже вигідно, адже це збільшувало шанси “дістати” потрібні речі для себе та родини.

“Мої королеви”, — з ніжністю пише Григорій та публікує світлину жінок.

Зліва направо: мама, дружина та теща Григорія Решетніка

Цікаво, що далі шоумен привітання до Дня народження своєї дружини. Схоже саме з цієї нагоди і зібралася вся родина.

Нагадаємо, що Григорій Решетнік — батько трьох дітей, але разом з обраницею він ще мріє про народження донечки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини