Переріс батька і заговорив басом: як змінився син Поплавського, який став копією тата і не марить сценою

Михайло Поплавський ніколи не приховував своєї родини, адже дуже пишається своїми близькими. Як виглядає наступник співаючого ректора, який виріс повною протилежністю тата?

Михайло Поплавський. Герой цього матеріалу прославив своє ім’я на роки та увійшов в історію нашого шоу-бізнесу. Відомо, що перший шлюб для зірки завершився розірванням стосунків, а ось вже з другою дружиною він знайшов омріяне сімейне щастя.

У 1982-му році доля подарувала йому з обраницею шанс стати батьком чудового хлопчика, який виглядав у дитинстві, як справжній янгол-білявчик. Назвали малюка Олександром.

Михайло Поплавський з сином та дружиною

Зростаючи у творчій сім’ї, під пильним оком знаменитого тата і маючи всі шанси підкорити сцену під протекцією батька, син Поплавського вирішив піти іншим шляхом. Шоу-бізнес і софіти слави його не манили, а ось підприємницька діяльність прийшлася до душі. Відомо, що син зірки став займатися бізнесом, в якому повністю себе зміг реалізувати. Як заведено у представників його сфери, про справи не заведено говорити на загал.

Та у 2008-му році сталося невідворотне. Олександр Миколайович потрапив у ДТП, яка ледь не коштувала йому життя. Він не був винним у пригоді на дорозі, але чимало часу довелося провести молодому хлопцю у лікарні. Збентежений батько ледь не втратив надію, але поставити сина на ноги таки вдалося.

Син Поплавського ліворуч

Нині про наступника Поплавського дуже важко знайти хоч якісь новини, адже він став персоною непублічною. Відомо, що обзавівся родиною. Його дружиною стала талановита дівчина, чию вроду з гідністю оцінили на конкурсі краси. Звати невістку артиста Аліною. Саме вона стала половиною Олександра і подарувала йому первістка. Хлопчика назвали Єгором. Цікаво, що дитина пішла в діда і вже з малих років знімається у його кліпах та приміряє різні образи.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський нещодавно оголосив, що йде з посади ректора, але все одно продовжує бути амбасадором свого улюбленого університету культури.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини