Симпатичніша за Мартиновську? Володимир Ярославський з “МастерШефу” не забув “колишню” Лізу

Володимир Ярославський - справжній серцеїд, якому приписують стосунки зі всіма можливими жінками. Відомо, що до Мартиновської в нього була Ліза Глінська.

Володимир Ярославський частенько зустрічає в Мережі чутки про його стосунки з Ольгою Мартиновською. Однак, не лише з нею, на думку багатьох прихильників, в Ярославського були стосунки. Першою стала переможниця одного з сезонів, а потім суддя “МастерШеф” Ліза Глінська.

Чутки про стосунки “парочки” почали розповсюджуватися через те, що вони багато часу проводили не лише на знімальному майданчику відомого кулінарного проєкту, але й в реальному житті. На думку більшості прихильників, вони доповнювали одне одного і дуже гармонійно виглядали разом на публіці. Згодом, Ліза розповіла в Мережі радісну новину: вона виходить заміж, але її обранцем став далеко не Володимир Ярославський.

Ліза Глінська вийшла заміж не за Ярославського
Ліза Глінська вийшла заміж не за Ярославського

Зіркова кондитерка обрала для себе в чоловіки Максима Большакова, з яким була знайома понад 20 років. Відомо, що в чоловіка є дитина від першого шлюбу, але це ніяк не завадило парі будувати щасливі стосунки. Сама Ліза про свій шлюб та стосунки не розповідає, бо не вважає це за потрібне.

“Є сім’я, є хороші стосунки. Якщо це описувати, щось розповідати… Я не знаю, у мене все добре, по мені це видно. Я хочу залишатися й далі щасливою”, – каже Ліза.

Що стосується самого Ярославського – йому все частіше приписують стосунки з новою суддею після Глінської – Ольгою Мартиновською. Зірки проводять багато часу разом і дають багато приводів для того, щоб про них почали говорити в Мережі. Відомо, що Володимир добре ладить з донькою Мартиновської, що є ще одним приводом думати, що в пари й справді є стосунки, але як Ольга, так і Володимир кажуть, що між ними немає нічого, крім тісної дружби.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини