Заміжня донька покійного Кузьми Скрябіна Барбара показала свою дитину війни: “Ніч в гардеробі”

Донька легендарного українського артиста Андрія Кузьменка показала, як провела ніч. Барбара вперше продемонструвала свою "дитину війни" крупним планом

Один із найвідоміших та найбільш значущих українських артистів сучасності відійшов у вічність 8 років тому. По собі Андрій Кузьменко залишив свою творчість та нащадків – доньку Барбару. Нині дівчині вже 25 років, вона заміжня та будує власну кар’єру в медичній сфері. Зіркова донька є справжньою гордістю для своїх батьків.

Крім основної своєї діяльності, Марія-Барбара також веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. За життям дівчини спостерігає чимало зацікавлених підписників. Час від часу Кузьменко викладає нові фотографії та розповідає про цікаві події зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно дівчина повідомила, як провела нещодавню ніч, коли в українській столиці було гучно.

На особистій сторінці в Інстаграмі Барбара опублікувала фотографію їхнього з чоловіком песика породи шіба-іну. Знаменитість зазначила, що цю ніч вони з ним провели в гардеробі, адже там немає вікон і скла. Кузьменко поділилась сумним спостереженням, що Міша, так звати собаку, зовсім не реагує на звуки вибухів, оскільки чув їх із самого народження. Жартома Марія-Барбара назвала свого улюбленця “дитиною війни”.

Донька Андрія Кузьменка Марія-Барбара показала песика, якого завела разом зі своїм чоловіком
Донька Андрія Кузьменка Марія-Барбара показала песика, якого завела разом зі своїм чоловіком

Нагадаємо, що донька відомого українського музиканта щаслива заміжня за своїм обранцем. Віктор Тур, однокурсник Марії-Барбари, зробив пропозицію своїй коханій дівчині близько чотирьох років тому. Весілля зіркова пара відгуляла наприкінці грудня 2019 року. Нині закохані перебувають у щасливих стосунках.

Донька Кузьми Скрябіна зі своїм чоловіком Віктором Туром вже багато років разом
Донька Кузьми Скрябіна зі своїм чоловіком Віктором Туром вже багато років разом

Дітей у закоханих поки що немає. Марія-Барбара Кузьменко та Віктор Тур будують кар’єру та насолоджуються життям удвох, втім фанати з нетерпінням чекають на чудову новину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини