Ектор Хіменес-Браво покидає “МастерШеф”: кулінар зробив офіційну заяву в Мережі, показавши свою заміну

Видатний український кулінар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вже понад 10 років є головним суддею проєкту. Однак, чоловік зробив гучну заяву в Мережі.

“МастерШеф” полюбився глядачам вже з першого сезону, перекривши собою всі інші кулінарні проєкти. Єдиним незмінним суддею цього шоу був і досі залишається Ектор Хіменес-Браво. Віддані прихильники за всі сезони змогли напам’ять вивчити вподобання чоловіка під час виконання страв учасниками проєкту.

Ектор є доволі суворим суддею, який не пробачає помилок. Знайдена маленька кісточка в рибі, недоварені чи пересушені страви означають лише одне — учасник точно отримає чорного фартуха, або поїде додому. Крім цього, щоб вразити кулінара по-справжньому, потрібно використовувати в презентації страви різні яскраві кольори, але обов’язково потрібно слідкувати за тим, щоб вони між собою поєднувалися.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що він покидає МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що він покидає МастерШеф

Не дивлячись на те, що Ектор подобається мільйонам українців, в нього також є хейтери, які не можуть дочекатися чи закриття проєкту, чи щоб Хіменес-Браво покинув пост головного судді. Схоже, мрія злих язиків й справді здійснилася. Про це чоловік розповів у своїх соціальних мережах. На чорному фоні Ектор написав звернення до своїх прихильників про те, що він більше не суддя “МастерШеф”.

“Я більше не можу це приховувати… Я йду з МастерШеф”, – написав чоловік.

У наступній сторіз кулінар показав, хто замінить його на цій посаді. На фото була його собачка на ім’я Лупіта. Виявилося, чоловік вирішив просто пожартувати, але неабияк налякав своїх прихильників такою новиною. Хоч Ектор не показав реакції прихильників на першу сторіз, але ми впевнені, що велика частина з підписників встигла засмутитися з цього приводу.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що він покидає МастерШеф
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що він покидає МастерШеф

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини