Зірка “Жіночого кварталу” Анна Саліванчук отримала престижний державний орден: “За сумлінне служіння Україні”

Українська актриса та зірка гумористичного шоу "Жіночий квартал" нещодавно отримала державну відзнаку. Знаменитість пояснила, за що її було нагороджено

Відома українська актриса та зірка популярного гумористичного проєкту “Жіночий квартал” Анна Саліванчук нещодавно отримала нагороду від держави. Знаменитість тепер володарка міжнародного Україно-Французького “Ордену Княгині Київської Анни “Честь Вітчизни”. Актриса сповістила про це своїх підписників, втім у багатьох виникло питання, за що артистку було нагороджено.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість пояснила, що під час повномасштабної війни робила достатньо корисних речей для того, щоб її роботу відзначили. Зокрема, наголосила Анна Саліванчук, мова йде про допомогу дитячим будинкам і притулкам для безхатніх тварин.

Анна Саліванчук прокоментувала своє нагородження престижною міжнародною відзнакою
Анна Саліванчук прокоментувала своє нагородження престижною міжнародною відзнакою

Знаменитість також зазначила, що після початку повномасштабного вторгнення російської армії вона організовувала чимало концертів і благодійних вечорів, творчих зустрічей, які принесли солідні суми, надіслані волонтерам. Разом з тим, продовжила Анна Саліванчук, вона не розповідала про це на своїй сторінці в Інстаграмі, адже не хотіла акцентувати на базових речах воєнного часу.

Знаменитість висловила свою впевненість у тому, що вона й дійсно заслужила на те, аби бути нагородженою орденом міжнародного рівня. Зірка зауважила, що докладала максимум зусиль, аби забезпечити дітей, які цього потребують, усім необхідним.

Відома українська актриса пояснила, за що отримала міжнародний орден
Відома українська актриса пояснила, за що отримала міжнародний орден

Наостанок знаменитість пояснила і свою позицію щодо висвітлення благодійної діяльності медійними персонами. Зірка “Жіночого кварталу” Анна Саліванчук зазначила, що не розповідала про це, адже для неї головною метою була не просування свого імені й піар, а щастя та добробут дітей, яким вона допомагала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини