51-річний Ектор Хіменес-Браво розповів про серйозні проблеми зі здоров’ям: “Не здогадувався про це”

"МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів в Мережі про свої проблеми зі здоров'ям. Виявляється, що в чоловіка є певні недоліки, про які він не знав.

Видатному українському кулінару Ектору Хіменесу-Браво вже 51 рік. Чоловік дуже добре виглядає та тримає себе у відповідній формі: часто відвідує спортивний зал, слідкує за харчуванням та любить похизуватися своїм тілом у соціальних мережах. Крім цього, кулінар турбується про своє здоров’я, адже у такому віці вже починаються значні проблеми.

Ектор під час інтерв’ю для програми “Неймовірна правда про зірок” розповів своїм прихильникам про те, що в нього почалися проблеми зі здоров’ям, про які він навіть не здогадувався. Колись у нього через хворобу виникли ускладнення з печінкою. Мало хто знає про це, але чоловік боровся з ожирінням і саме тоді він зрозумів, що потрібно замислитися над станом свого здоров’я.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що має проблеми зі здоров'ям
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що має проблеми зі здоров’ям

За певний час Хіменес-Браво приголомшив неймовірними результатами. Як зізнається чоловік, він став на шлях правильного харчування лише п’ять років тому. Також великий вклад в його здоров’я зробив лікар, який допоміг і направив на правильний шлях, щоб його хвороба не прогресувала та не розвивалася.

Кулінар порекомендував своїм прихильникам дбайливо стежити за своїм здоров’ям і не відкладати похід до лікаря. Це справді дуже важливо, бо часто буває так, що ми незважаємо на маленькі симптоми, які потім можуть перетворитися на серйозніші проблеми. Вчасний візит до спеціаліста може зробити так, що проблема буде усунена ще до її створення.

Зараз чоловік продовжує вести активний спосіб життя, чим мотивує своїх прихильників піти у спортзал. Ектор виглядає дуже молодо і йому складно дати 51 рік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини