Йому 48, їй 30: історія кохання Христини Соловій і Сергія Жадана, який несподівано розлучається з дружиною

Вже ні для кого не секрет, що співачка Христина Соловій вступила у стосунки з письменником Сергієм Жаданом. Прихильників цікавить, з чого все почалося.

Відома українська співачка Христина Соловій, яка неодноразово критикувала Тіну Кароль, зараз перебуває у стосунках з Сергієм Жаданом. Спочатку, це були звичайні чутки, але парочку почали все частіше помішати на публіці удвох, тому стало очевидно, що це не просто спілкування, а щось більше.

Все почалося з того, що Христина запросила Жадана зніматися в її кліпі. За сюжетом пара повинна була цілуватися, що, власне, вони й зробили. Після виходу кліпу прихильники не могли знайти собі місця, бо все вказувало на те, що у них стосунки. Натомість пара почала коментувати дії у кліпі по-своєму: для Соловій це була частина мистецтва, а Жадан був не проти взяти участь у такому експерименті. Обидва назвали це поцілунком для творчості, але аж ніяк не прояв високих почуттів.

Сергій Жадан поцілував Христину Соловій
Сергій Жадан поцілував Христину Соловій

Однак, після цього їх застали в парку під час прогулянки. Прихильниця когось з них зняла на відео, як вони йдуть за ручки і опублікувала все в Мережі. Сумнівів вже не було — між Христиною та Сергієм справді є почуття і це підтвердилось на презентації його нової книги. Соловій сиділа одразу біля письменника і мило посміхалася.

Сергій Жадан та Христина Соловій гуляють в парку за руки
Сергій Жадан та Христина Соловій гуляють в парку за руки

Крім посмішок, прихильники помітили пошіптування та обмін приємнощами. На запитання до Христини що між ними з Сергієм — дівчина попросила не зачіпати цю тему і залишити її особисте життя лише для неї. Варто додати, що під час появи чутків про роман парочки, підтвердилась інформація про розлучення Жадана зі свою дружиною. Не виняток, що причиною розлучення стала саме Соловій, але поки це залишається в секреті, бо пара свої стосунки не коментує.

Сергій Жадан та Христина Соловій з'явилися на публіці на фоні чуток про роман
Сергій Жадан та Христина Соловій з’явилися на публіці на фоні чуток про роман

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини