Шуба, бра і трикутні окуляри: фаворитка Холостяка-11 Заливако Анна Богдан вийшла в люди у дивному вигляді

Екс-кохана "Холостяка" Михайла Заливако Анна Богдан показалася в Мережі у сміливому образі: такого не очікував навіть сам колишній дівчини.

Зірка “Холостяка-11” та переможниця проєкту Анна Богдан будувала щасливі стосунки з головним героєм реаліті Михайлом Заливако. Однак, парі не вдалося зберегти свої стосунки і вони роздучилися. З тих пір дівчина стала сміливішою в Мережі, а цього разу вирішила здивувати своїх прихильників новим неочікуваним образом.

Дівчина розгулювала вулицями столиці у стильному бра, поверх якого одягнула величезну шубу. Дівчина доповнила образ чокером на шиї та вишуканим макіяжем. Крім чокеру з аксесуарів на Анні була каблучка, також зіркова екс-кохана зробила легку зачіску у вигляді локонів, які елегантно спадають на плечі.

Анна Богдан здивувала прихильників сміливим образом
Анна Богдан здивувала прихильників сміливим образом

До слова, шуба зроблена не з натурально хутра, а зі штучного, що зараз є дуже важливо. Світові модниці та будинки відомих брендів все активніше відмовляються від натуральної шкіри та хутра, надаючи перевагу екологічним замінникам. Про це зірка написала в описі під сміливими фотографіями.

“А ви думали, що штучне хутро може бути таким гарним? Воно як натуральне”, – написала зірка.

Анна Богдан не проти похизуватися зовнішністю в Мережі
Анна Богдан не проти похизуватися зовнішністю в Мережі

Анна Богдан далеко не з тих красунь, які приховують свою ідеальну фігуру. Дівчина регулярно публікує велику кількість нереально гарних фотографій і збирає безліч приємних коментарів. Прихильники не перестають писати про те, що Анна бездоганно виглядає і допитуються в неї секрети її краси.

  • “Нереально гарна, як можна бути такою красунею!”,
  • “Анна, ви неймовірна, я захоплююсь”,
  • “Кожного разу, як дивлюся на ваші фото, в мене підіймається настрій, бо ви дуже нереальна і сонячна людина. Від ваших фото й справді хочеться жити”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини