Не бачились цілих півроку: Наталка Карпа замилувала Мережу возз’єднанням батька Євгена Терехова з донечкою

Відома українська співачка Наталка Карпа замилувала мережу відео з возʼєднанням її родини. Чоловік не бачив маленьку донечку півроку і ця зустріч стала однією з найприємніших.

З початком повномасштабного вторгення змінилася кожна людина. Хтось зараз захищає нашу країну, а хтось дбає про нашу безпеку саме в тилу. Роль захисника України на передовій обрав для себе чоловік Наталки Карпи Євген Тєрєхов. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як відбувалася зустріч чоловіка з донькою.

Євген був на фронті цілих півроку. Звісно, як кожен військовий він дуже сильно змінився за весь час, але це не означає, що він став менше кохати свою родину. Тепла зустріч на відео, яке опублікувлаа Наталка – явний цьому доказ. Доньку подружжя звати Злата і для неї було справжньою несподіванкою те, що її тато повернувся додому.

Наталка розповідає, що донька говорила з батьком лише в онлайн режимі і навіть подумати не могла, що її тато так раптово може повернутися додому. Батько памʼятає свою дитину як зовсім маленьку дівчинку, а зараз вона вже вчить вірші, вміє гарно говорити та висловлювати свої думки. Для кожного батька це найкраще, що може бути.

“Минулого разу ми забирали Злату з садочку, але зараз це доросла дівчинка, яка вміє самостійно вдягатися, вчити вірші і має повне розуміння того, що її батько на війні. Зараз ця зустріч дуже по-новому. Ці емоції безцінні”, – написала Наталка в Мережі.

Відомо, що Наталка Карпа та Євген Тєрєхов зіграли весілля в 2016 році. Жінка розповідала, що у них з чоловіком є певні проблеми у стосунках, але з початком повномасштабного вторгнення все це відійшло на другий план. Сподіваємося, що стосунки в пари налагодяться і в них буде здорова та щаслива сімʼя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини