Алла Мазур засвітилася без гриму та у розтягнутій футболці: ведуча натякає, що на 1+1 скромні зарплати?

Популярна ведуча Алла Мазур активно веде соціальні мережі. Зірка показала, як виглядає поза камерами улюбленої студії новин. Знаменитість просто не впізнати.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу стала не просто популярною, а легендарною ведучою українського телебачення. Почавши кар’єру ще у 1990-х, вона не збавляє темпів роботи та радує глядачів свіжими новинами.

Алла Мазур розповіла про втрату близької людини
Алла Мазур засвітилася без гриму та у розтягнутій футболці

Знаменитість завжди виглядає у кадрі відмінно: носить стильні строгі костюми, робить стриманий, але виразний макіяж. Зірка вже давно підібрала собі фірмову зачіску та перефарбувалася у платиновий блонд. Попри всю свою небувалу славу і відмінну репутацію, дикторка ніколи не вихваляється своїми статками чи брендовими речами, які може собі дозволити.

Нещодавно Алла показала, що не гребує поїздками у звичайному транспорті. Вона показала поїздку з потягу, де засвітила свій скромний образ. Зірка була у блакитній футболці.

“…у старовинному чеському вагоні, якому бозна скільки років, а він працює і зараз! Пам’ятаю їх зі студентських часів: їздила в таких з Києва до батьків на Хмельниччину…”, — замріяно написала знаменитість, опублікувавши сторіз із селфі у дзеркалі.

Алла Мазур засвітилася без гриму та у розтягнутій футболці

Варто зазначити, що останнім часом Мазур стала більш ближчою до своїх прихильників, регулярно балуючи їх особистими світлинами. До цього зірка намагалася дистанціюватися від фанатів. Вона тривалий час приховувала також і те, що хворіє на онкологію. Проте, зізнатися довелося і Аллу підтримали мільйони українців, а також і її колеги. Лікування пройшло успішно і ведучу радо зустріли на улюбленому телеканалі.

Нагадаємо, що Алла Мазур досі носить статус незаміжньої, але все ж таки їй вдалося зустріти кохання та народити свого єдиного сина Артема.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини