Марічка Падалко виїхала у США слідом за Владом Ямою: телеведуча з усмішкою показала, як добре їй там

Ведуча Марічка Падалко здивувала всіх своїм від'їздом до США. Чим займається там зірка і чи планує вона повернутися до України? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Ведуча Марічка Падалко давно стала улюбленицею багатьох українців. Зірка пов’язала своє життя з телеканалом “1+1”, а з ростом популярності соціальних мереж здобула нову аудиторію ще й на теренах інтернету. Знаменитість активно ділиться світлинами з особистого життя, розповідає про родину.

Відомо, що з початком повномасштабного вторгнення вона лишилася в Україні і стала однією з небагатьох дикторів “плюсів”, хто лишився у студії працювати з новинами. Поки зірка працювала перед камерами, її обранець, Єгор Соболєв зі зброєю у руках пішов захищати Батьківщину. Діти знаменитості відправилися на захід України, у безпечну місцину разом батьками своєї мами.

Після того, як небезпека відійшла від Київщини, Падалко продовжила працювати на інформаційному фронті, а свою прекрасну та душевну сторінку в Інстаграмі почала наповнювати актуальними новинами з міст, які тримають оборону.

Втім зараз Марічка знайшла нарешті час і на себе. Ведуча поділилася кадрами з поїздки у Штати. Там вона без справ не сидить і взяла участь у забігу під українським прапором.

Марічка Падалко виїхала у США

Відомо, що дружина Соболєва активно займається спортом, зокрема легкою атлетикою. Ще до війни разом з обранцем вона змагалася у марафонах та показала власним прикладом те, якою може бути сучасна українська родина: згуртована та спортивна, адже в активностях дикторка брала участь разом з коханим.

Марічка Падалко виїхала у США

Щодо свого повернення в Україну, очевидно, що Марічка не забариться за океаном, адже тут у неї улюблена робота, милий чоловік, до якого вона, до речі, їздила на побачення на схід. А ще — трійко дітей, які ну ні як не можуть без своєї неньки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини