Дзідзьо показав свою моложаву маму, яка повернулася з Португалії до України: схожі, як дві краплі води

Епатажний співак Дзідзьо мало розповідає про свою родину. Втім, нещодавно він побалував прихильників теплою домашньою світлиною разом з найріднішою людиною.

Артист Михайло Хома не часто ділиться своїм особистим. Після розлучення зі своєю дружиною Славією він і взагалі закрився від фанатів та став робити акцент на своїй творчості. Втім, на своїй сторінці в Інстаграмі він недавно показав дужу атмосферну і теплу світлину зі своєю мамою. Виявляється, жінка зробила великий шлях з Португалії до України, аби побачитися з сином.

“Сьогодні маю гарні гості!!! Сашко і мама з Португалії. Завтра вирушаємо до Львова і чекаємо Вас на благодійній гастровечері!!!”, — з позитивом написав співак.

Фанати у коментарях не забарилися та написали купу компліментів зірці та його матусі:

  • “Яке щастя повернутись додому і побачити найдорожчих”
  • “Ви всі бомбезні, шкода що я в даний момент не у Львові”
  • “Дуже схожі з мамою”
  • “Щасливі хвилини, коли є мама поруч!”
  • “Так схожі на матусю”

Відомо, що маму знаменитості звати Галина Янівна Хома, у дівоцтві Маркуль. Вона не була дотична до музики та у молодості присвячувала себе поліграфії, працювавши технологом. Втім, це не завадило їй разом з чоловіком розгледіти талант сина і віддати його навчатися музиці.

Цікаво, що у ранній творчості у Дзідзьо проскакував образ мами, яка поїхала від нього на заробітки. Щоправда, в Італію. Так, епатажний чоловік то чекав від неї посилок, то збирався до неї їхати за кордон. Яка у цьому є доля правди про його реальну неньку — відомо одному лише йому.

Дзідзьо та Пономарьов вразили чуттєвим виконанням української пісні
До Дзідзьо приїхала його мама

Нагадаємо, що мама Михайла Хоми заради нього ще до повномасштабного вторгнення прилітала до нього з Євросоюзу, аби знятися у фільмі свого надзвичайно популярного сина.

Популярне

Подібні новини