Наталія Могилевська ніжно притиснулася до дужого захисника і розповіла про головне: “Кохаю” (Відео)

Наталія Могилевська вже чимало років носить статус розлученої жінки. Розповідаємо, чи артистка таки змогла налагодити своє особисте життя та нарешті знайшла своє кохання знову.

Наталія Могилевська давно. Героїня цього матеріалу, як справжній митець, має цікаву ліричну долю. Знаменитість була двічі заміжньою, а у своїх останніх стосунках стала навіть мачухою, адже прийняла дочок свого обранця, як рідних. Проте, відносини не склалися.

Артистка багато разів натякала, що любовні пригоди у її житті все ж таки є, але побудувати щось серйозне, схоже, не виходить. Тим не менш, чоловічої уваги їй не займати. Нещодавно вона давала виступ перед нашими захисниками, з одним із глядачів зірка не втрималася та влаштувала романтичний танок прямо перед зали. Знаменитість з великою любов’ю дивилася на свого кавалера.

“Кохаю! Люблю! Дякую!”, — з натхненням пише виконавиця.

 

У коментарях просто аншлаг компліментів, чимало підписників дякують від усього серця Могилевську за поїздки до хлопців, які боронять нашу країну.

  • “Яка ви гарна. Ваша підтримка надихає”
  • “Наталочка! Ви неймовірна! Чекаємо Вас ще в Харкові”
  • “Ви просто Душа української пісні”
  • “Наші захисники — то наші янголи! Наталочка — сама народна артистка України! Найкраща! Найсміливіша!”
  • “Боже, пишаємося Вами. Ви просто незрівнянна. Низький уклін Вам за все, що робите для нашої України”

До речі, Наталія часто їздить до воїнів та присвячує їм публікації у мережі. У День Києва співачка подякувала всім, завдяки кому ми всі маємо змогу відзначати свято нашої столиці.

Наталія Могилевська ніжно притиснулася до дужого захисника

Нагадаємо, що Наталія Могилевська під час повномасштабного вторгнення не виїздила за кордон, а коли небезпека трохи відступила від країни продовжила свою роботу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини