Нова дружина Володимира Остапчука засвітила округлий живіт під час прогулянки: Катя Полтавська вагітна?

Ведучий проєкту "Маска" Володимир Остапчук представив прихильникам свою нову обраницю. Нещодавно шоумен поділився думками про поповнення і показав важливе фото.

Володимир Остапчук цього року приголомшив всіх. Зірковий чоловік розповів, що полишив свою другу дружину Христину Горняк та завів стосунки з молодою блогеркою. Катя Полтавська стала новою пасією знаменитого шоумена.

Пара дуже швидко після знайомства з дівчиною став разом з нею жити. Оселилися зірки не де-небудь, а у самому серці столиці. Побут не роз’єднав їхні серця, а навпаки укріпив стосунки. Втім, ведучий вже раз висловився, що не проти і поповнення у родині. Раз у сторіз в Інстаграмі він висловився про те, що хотів би ще двох діток.

Володимир Остапчук висловився щодо поповнення у родині

Цікаво, що у знаменитості вже є син і дочка від першого шлюбу. Малюків йому подарувала колишня дружина Олена Войченко. Карапузи і досі проживають разом із нею, а минулого року була інформація про те, що жінка з малятами поїхала за кордон.

Нову ж пасію Остапчука також вже підозрюють у вагітності. Висновки користувачі мережі зробили з нової світлини закоханих, де дівчина стоїть у профіль до камери.

У коментарях підписники вже встигли написати:

  • “Чия дитина?”
  • “Мені здається, чи у Каті з’явився вже не просто так животик?”
  • “Бачила Вас на Контрактовій. Було видно ніжність у стосунках… Обійми легкі, ніжність..і молодість. Клас… Радію за людей!!!”

Цікаво, що жодна з колишніх обраниць зірки взагалі не прокоментувала його новий роман. Христина Горняк, яку, власне і полишив Володимир, взагалі перестала його згадувати публічно. Популярна жінка займається розвитком власних проєктів та демонструє, що її останні стосунки не були центром всього її життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини